aaaaaa gubim kosu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
aaaaaa gubim kosu
znam da ovo pitanje ne spada baš ovdje, ali ako postoji bilo koji način da se zaustavi opadanje kose molim za pomoć. Imam 30 godina i nevjerovatno mi brzo opada kosa, uzimam uvjek isti šampon, dobio sam preporuku za šampon od jajeta, taj sada i koristim već duže vrijeme, znači ne mjenjam šampone. U mog tate je gusta kosa također i u majke, dakle nije da mi je naslijedno. Kosa mi se proridili nevjerovatno, nije da sam ćelav ali mi se čini da ću za pet-šest godina biti a ne volim ćelave ljude, možda bi ih trebao zavolit uskoro uh. Postoji li bilo koji način da mi kosa bar ostane kakva jest, pošto znam da ne mogu vratit izgubljeno, oni razni preparati što se reklamiraju znam da nije istina, jer nijedan bogati fudbaler nebi bio ćelav, bilo koji savjet prihvaćam. 

Re: aaaaaa gubim kosu
ako nemas nikakav drugi zdravstveni problem---(osim sto ne volis ćelave)--malo šale
ti si srećan čovek ---samo nisi svestan toga--kod lekara verujem da si vec bio a ako nisi trebas otici jer moze biti da je stvarno izlecivo--postoji i neki procenat takvih slucajeva-pa posle svega pogledaj oko sebe koliko ćelavih ljudi i sta im fali--greh je da od toga pravis problem kad vidis sta sve ljudi rade i kakve probleme imaju---
glavu gore i ne brini al svakako jedan lekarski pregled je neophodan
ti si srećan čovek ---samo nisi svestan toga--kod lekara verujem da si vec bio a ako nisi trebas otici jer moze biti da je stvarno izlecivo--postoji i neki procenat takvih slucajeva-pa posle svega pogledaj oko sebe koliko ćelavih ljudi i sta im fali--greh je da od toga pravis problem kad vidis sta sve ljudi rade i kakve probleme imaju---
glavu gore i ne brini al svakako jedan lekarski pregled je neophodan