1000 problema

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Tandzi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2011 8:32 pm

1000 problema

Post od Tandzi »

Resio sam se popricam sa lekarima i da pregledam sve sto mogu preko interneta i ako je moguce da vidim sta se desava sa mojim organizmom.Moj najveci problem je to sto vec jako dugo vreme ignorisem bol koji imam u nekim delovima tela.Ne jak bol ali stalno se osecam umorno i stalno sam nikakav i mrzovoljan.Bol uglavnom u nogama rukama ledjima ...Pored toga spavanje mi je jako poremeceno nemam neku satnicu kada bi trebalo da spavam uglavnom pokusam uvece ako uspe onda zaspim ali se cesto budim posle 2-3 sata,zevam do 6 ujutro a posle toga spavam od 15 do 18 itd...
Imam jako veliku dozu nervoze i osecam da ce grudi da mi eksplodiraju nekada,pogotovo kad mislim o ovim problemima i tako necemu.Predpostavljam da je to neka vrsta anksioznosti i cuo sam da od toga moze i san da se poremeti.Da li je neko imao ovakvih problema prvo sa bolom u misicima tj u telu i da li je to uzrok napetosti i nesanice??Bio bih jako zahvalanna svakom savetu i odgovoru!
Tandzi
Novi član
Novi član

Re: 1000 problema

Post od Tandzi »

Jos nesto da li moguce da mi se bol u telu pojavio od prebrzog rasta?Porastao sam jako brzo za nekih godinu dana 50ak cm nisam siguran.Kada sam istegao ligament doktor mi je rekao da je mozda od rasta jer misici nisu stigli da se razviju,a sad mozda je to zbog toga....
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ja bih rekao da je to sve na nervnoj bazi--imao sam slicne tegobe i sve lekare promenio dok nisam stigao kod neuropsihijatra-pijem sedative i antidepresive konstantno vec godinu dana al zato bolove u rebrima-ramenu-vratu-krstima kao i nesanicu vise nemam-
Nazalost nisam uspeo iako sam pokusao da prekinem pre mesec dana al nije mi bilo dobro pa sam nastavio (nije neka velika doza) al se nadam da cu vremenom moci da prekinem-naravno uz konsultacije sa doktorom..
Koliko ti imas godin?-Nije valjda da si tako naglo izrastao i da imas takve probleme tako mlad-pretpostavljam?
Tandzi
Novi član
Novi član

Post od Tandzi »

U oktobru sam napunio 21.To mi je najgore sto cu mozda ovako mlad morati da pijem antidepresive.Danas sam bio kod lekara opste prakse.Dao mi je uput za neuropsihijatra medjutim nisam stigao ni na red jer sam uzeo knjizicu i otisao.Doktorka se dere na svakog ko udje da se pregleda a preglede koliko sam danas video zakazuju sada za februar mart :o :o ....
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

Post od pajarista »

hm, svi doktori se sada deru kada je najavljeno da će im smanjiti plate za (ne)rad 10%. ja bih im smanjio za 50! pa da bar imaju dobar razlog da se deru!
Tandzi
Novi član
Novi član

Post od Tandzi »

Bio kod lekara u drugoj smeni danas.Rekao je da ne zna od cega je bol u telu a za napetost mi je prepisala serotax i rivotril.Za serotax nisam cuo ali sam procitao svasta lose o nezeljenim efektima.
Tandzi
Novi član
Novi član

Post od Tandzi »

Ispravka seroxat a ne serotax.
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

nemoj se brinuti zbog nezeljenih efekata--to se veoma retko desava-naravno ako ti se desi prestaces da pijes---i nemoj ocekivati bas brzo da osetis poboljsanje-moguce je i 15 dana da prodje pa da osetis poboljsanje--
ne brini ni zato sto tako mlad pijes te lekove-verujem da ces prevazici i ziveti KAO SAV NORMALAN SVET-malo se salim-Verujem da mladji lakse prevazilaze i vide izlaz i da im se desavaju vise pozitivne stvari koje svakako uticu pozitivno na organizam..
I Jos jedna preporuka-kreci se sto vise al ne preporucujem bas preopterecenje nekim sportom ili teskim radom.
u zdravlje
Tandzi
Novi član
Novi član

Post od Tandzi »

Mnogo vam hvala na odgovorima znaci mi svaki savet.Mislim da mi rivotril pomaze kod spavanja ali kada ga popijem osecam se dezorijentisano i nekako mi je telo i pokreti lagani.Ne znam ni sam kako da to opisem.Nikada do sad nisam pio ovakve lekove.Da li je to normalna reakcija na lek?Hvala jos jednom na odgovoru.
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

verujem da ti je to neprijatno i nepoznato al ako je u granicama da obavljs svakodnevne obaveze onda ne brini al ako je losije od toga onda bi mozda trebalo da ti doktor promeni nekim slicnim lekom koji ce ti vise odgovarati---mada posle nekog perioda zna i to da prodje,,malo se strpi al ne trpi nesto ako ti bas smeta vec se obrati tvom doktoru..
SRECNOOOOO
Odgovori