Vadjenje krvi

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

Anjina mama, koju privatnu sluzbu ste zvali i koliko kosta?
:D
Slika
Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

Samo sam zelela da napisem da je izgleda mnogo bolje ovo uraditi pri privatnoj laboratoriji. I to pozvati patronaznu sluzbu.
Naime, postupak je mnogo kraci, mislim da nije ni pun minut trajalo, jer privatne laboratorije imaju drugacije aparate koji mogu sa manje uzorka da urade analizu kvne slike. I sve to kosta 470 dinara. Patronaza se naplacuje 200 a analiza, standardno - oko 270. I rezultati stignu istog dana. :D
Slika
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

Heh, ne znam kako je kod vas u dz, ali mi smo jutros bili, malo čekali na red, ušli, bocnuli su miša (6.5 m) u prstić, izvadili na par pločica ukupno možda 3-4 kapi krvi i to je to. Nit' je stigao da se uznemiri, nit' da zaplače.
Kontrole su rutinske i ne vidim čemu fama oko toga. Iz pete se krv vadi kad treba malo više, prstić je sasvim dovoljan za rutinkse kontrole krvne slike, koje su izuzetno korisne. Ne vidim nijedan razlog za odlazak kod privatnika ili pozivanje istih u kuću. Bolje mi je da se polako navikava i na manje prijatna mesta, nego da se istraumira bude li nekada morao kod lekara ;)
Korisnikov avatar
Anjina Mama
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 9:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Anjina Mama »

Za Majdu:
Izvinjavam se sto mi je ovoliko dugo trebalo....
U pitanju je DIA LAB, ulica Bozidara Adzije na Crvenom Krstu, telefon 011/3444-859
Cena izlaska na teren je bio 1000 dinara, cini mi se sa sve ks (mada nisam 100% sigurna).
Odgovori