Pavloviceva mast odbacene u Evropskoj uniji

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

da pavlovićeva i nije namenjena licu :)
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Pavloviceva mast

Post od unka »

Probala sam Makedonsku kremu i ok je, zadovoljna sam i koristicu je i dalje. Valjda se i bebina koza zasitila od Pavloviceve i ovu kao da bolje podnosi.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

i ja sam imala takav utisak kad sam pocela da deci mazem makedonsku deciju kremicu!

u svakom slucaju,mojoj tei bas prija!lice joj je veoma suvo i cesto se peruta! umijem je mlakom kamilicom,namazem kremicu i tako nekoliko puta pa onda duze nemamo problema sa perutanjem!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Staša
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 6:23 pm

Post od Staša »

Ljudi moji, to je apsurdno, godinama sa koristi Pavlovićeva krema i sad odjednom Hrvati molim te otkrili naravno da je štetna njihovoj deci jer je Srpska naravno, neznam da li ste čuli za sluečaj kada je jedan srbin na moru u Splitu čuo na radiju da je hitno potrebna njegova krvna grupa, pitanje života ili smrti, bio čovjek savjestan pa otišao na transfuziju a oni ga vrate jer NEĆE SRPSKU KRV!!! Čovek je iz Republike Srpske ! Neće krv, a kreme nije ni čudo. Glasam za Pavlovića i ništa drugo
Odgovori