Pavloviceva mast odbacene u Evropskoj uniji
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Pavloviceva mast
Probala sam Makedonsku kremu i ok je, zadovoljna sam i koristicu je i dalje. Valjda se i bebina koza zasitila od Pavloviceve i ovu kao da bolje podnosi.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
i ja sam imala takav utisak kad sam pocela da deci mazem makedonsku deciju kremicu!
u svakom slucaju,mojoj tei bas prija!lice joj je veoma suvo i cesto se peruta! umijem je mlakom kamilicom,namazem kremicu i tako nekoliko puta pa onda duze nemamo problema sa perutanjem!
u svakom slucaju,mojoj tei bas prija!lice joj je veoma suvo i cesto se peruta! umijem je mlakom kamilicom,namazem kremicu i tako nekoliko puta pa onda duze nemamo problema sa perutanjem!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Ljudi moji, to je apsurdno, godinama sa koristi Pavlovićeva krema i sad odjednom Hrvati molim te otkrili naravno da je štetna njihovoj deci jer je Srpska naravno, neznam da li ste čuli za sluečaj kada je jedan srbin na moru u Splitu čuo na radiju da je hitno potrebna njegova krvna grupa, pitanje života ili smrti, bio čovjek savjestan pa otišao na transfuziju a oni ga vrate jer NEĆE SRPSKU KRV!!! Čovek je iz Republike Srpske ! Neće krv, a kreme nije ni čudo. Glasam za Pavlovića i ništa drugo