Ogrlica protiv bolova za vreme rasta zubica
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 21, 2006 4:30 am
Ogrlica protiv bolova za vreme rasta zubica
Moj brat ima cerkicu od 7 meeci kojoj su poceli da rastu zubici. Kao i svako dete kada je sve to pocelo strasno je plakala i bila nervozna. Onda su culi od prijatelj za tu ogrlicu koju kada stavis detetu svi problemi nestaju. Oni su je kupili u inostranstvu posto je kod nas jos uvek nema i stvarno sve muke su nestale kao vodom odnesene. Medjutim, oni su to poceli da koriste jos pre dva meseca a sada od zubica ni traga. Nikako da se pojave. Malecka je non stop sa rukama ili necim u ustima i strasno bali, znaci vidi se da je svrbi. Ali zubici ne izlaze.
Zanima me samo posto imam i ja cerkicu od 2 meseca pa cu i ja doci u tu situaciju, a oni mi strasno preporucuju tu ogrlicu...
Da li je neko nesto cuo vezano i to...i da li su za ili protiv?
Zanima me samo posto imam i ja cerkicu od 2 meseca pa cu i ja doci u tu situaciju, a oni mi strasno preporucuju tu ogrlicu...
Da li je neko nesto cuo vezano i to...i da li su za ili protiv?
Zdravo...Ja imam sina koji je danas napunio 9 meseci a svi ti simptomi niucanja zubica pojavili su se jos u cetvrtom mesecu...A znas li koliko sad ima zubica?NIJEDAN!!!A svaki put kada odemo na redovnu mesecnu kontrolu od doktora cujem isto:"Evo,gotovo je,samo sto nisu izbili..."Medjutim,i dalje se nista ne desava.Mesecima balavi,gura sve u usta,veooooma je nervozan,a hranjenje na kasicicu ponekad je i meni i njemu prava mora!!!Samo mi znamo kako nam je...Nema sta nisam probala,kojekakve gelove,kapi...Jedino sto mu malo smiri bol je sirup Paracetamol,ali on se daje kada su bolovi bas jaki,gotovo neizdrzivi...Za tu ogrlicu sam cula.Ja bih,u tim trenucima kada su ti bolovi tako jaki kao sto kod njega i mogu da budu probala i krilo slepog misa a ne samo ogrlicu!!!Dobro,salim se malo ali zasto ne probati???Sta moze da naskodi???Jedini problem-izgleda da jedino moze da se nabavi u inostranstvu...Ja ovde nisam uspela...
.
Drage mame,
prvo i osnovno je da znate da proces izbijanja zubica je veoma dugotrajan.Dete dugo vremena trpa rucicu usta, stalno bi nesto da gricka, desni su, takodje dugo beli i oteceni i taman pomislite evo zubic, kad ono nista! Jednostavno to MORA tako.Ne pomazu tu nista veliko ni ogrlice, ni kapi, ni gelovi.Mozda trenutno smire dete, ali na kratko.Ono sto treba da znate je da VI budete smirene, da bebica ne oseti vasu uznemirenost, jer ce onda situacija biti jos teza! Moze se pojaviti blaga temperaturica, zarumeneli obrascici i takodje blago crvenilo zdrela.neke bebe toliko bolno dozivljavaju izbijanje zubica, da cak moraju primati bocke, ali to je retko! Budite samouverene i mazite vase bebe, pogotovo u prvim mesecima zivota, one ce vam to itekako uzvratiti.
Pozz
prvo i osnovno je da znate da proces izbijanja zubica je veoma dugotrajan.Dete dugo vremena trpa rucicu usta, stalno bi nesto da gricka, desni su, takodje dugo beli i oteceni i taman pomislite evo zubic, kad ono nista! Jednostavno to MORA tako.Ne pomazu tu nista veliko ni ogrlice, ni kapi, ni gelovi.Mozda trenutno smire dete, ali na kratko.Ono sto treba da znate je da VI budete smirene, da bebica ne oseti vasu uznemirenost, jer ce onda situacija biti jos teza! Moze se pojaviti blaga temperaturica, zarumeneli obrascici i takodje blago crvenilo zdrela.neke bebe toliko bolno dozivljavaju izbijanje zubica, da cak moraju primati bocke, ali to je retko! Budite samouverene i mazite vase bebe, pogotovo u prvim mesecima zivota, one ce vam to itekako uzvratiti.
Pozz
Kad bolje razmislim Asja je definitivno u pravu....Kad je to tek krenulo,kada bi on imao jake bolove ja sam postajala toliko uznemirena da su mi u par navrata suze navirale,priznajem.Tako smo par puta zajedno plakali...Sad znam da je to bila velika greska....On bi se zbog moje nervoze jos vise unervozio,pa zbog njega opet ja jos vise...i to je postajao pravi zacarani krug....sada je situacija drugacija...ja svemu tome prilazim mnogo smirenije,i cini mi se da je sve ipak podnosljivije,posmatramo sa te strane....Ne znam,tako mi se cini.... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 12:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ogrlice za bebe
Zdravo svima,
odavno sam cula da postoje cilibarske ogrlice za bezbolno izbijanje decijih zubica.
Cim sam dobila dete, nabavila sam iz inostranstva i stavila na moje dete - prezadovoljna sam.
Ogrlice za bebe su tradicionalan evropski nacin umanjenja bolova kod beba i generalno pojacavaju imunitet.
Nase dete nije bilo nervozno, nije balavilo, nije se budio nocu...a suprug i ja smo mirno spavali. Imamo super iskustvo.
Generalno ljudi su veoma skepticni kada je u pitanju lekovitost cilibara, ali na net-u ima dosta informacija o njemu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Amber - Wikipedia
http://www.sunnyray.org/Kristali-Ch.htm
Napokon se pojavio sajt: WWW.OGRLICEZABEBE.COM - tamo ima mnogo informacija o lekovitosti cilibara, a i nude ogrlice od prirodnog cilibara koje deluju, posto je i moj sin imao takvu.
Sve pohvale.
Ako imate bebu i rast zubica vas tek ocekuje - savetujem da probate sa ogrlicom.
Pozdrav.
odavno sam cula da postoje cilibarske ogrlice za bezbolno izbijanje decijih zubica.
Cim sam dobila dete, nabavila sam iz inostranstva i stavila na moje dete - prezadovoljna sam.
Ogrlice za bebe su tradicionalan evropski nacin umanjenja bolova kod beba i generalno pojacavaju imunitet.
Nase dete nije bilo nervozno, nije balavilo, nije se budio nocu...a suprug i ja smo mirno spavali. Imamo super iskustvo.
Generalno ljudi su veoma skepticni kada je u pitanju lekovitost cilibara, ali na net-u ima dosta informacija o njemu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Amber - Wikipedia
http://www.sunnyray.org/Kristali-Ch.htm
Napokon se pojavio sajt: WWW.OGRLICEZABEBE.COM - tamo ima mnogo informacija o lekovitosti cilibara, a i nude ogrlice od prirodnog cilibara koje deluju, posto je i moj sin imao takvu.
Sve pohvale.
Ako imate bebu i rast zubica vas tek ocekuje - savetujem da probate sa ogrlicom.
Pozdrav.
Prodajem Ogrlice za bebe, za bezbolno izbijanje prvih decijih zubica. 100% prirodan balticki cilibar. Tradicionalan evropski nacin umanjenja bolova kod beba. DELUJE!
Vise informacija potrazite na www.ogrlicezabebe.com
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Bas sam pre neki dan pricala sa mojom zubarkom. Rekla sam joj da mi beba od 3 meseca bali i trpa ruke u usta a zubica nigde. Onda mi zena rece da nicanje moze mesecima pre toga da muci, da desni svrbe i iritirani su.
Ja sam kupila tu ogrlicu od cilibara jer je ovde ima u svakoj prodavnici.
Jedno vreme sam je stavljala bebi, ali ju je nekako bas zuljala, pa sam je skinula.
Jutros nam je izbio prvi zubic, a beba pri tom u prethodnih dana nije bila nista vise sem pomalo kenkava u vecernjim satima.
Inace ovde ta ogrlica kosta 7 Eura (postarina ako imate nekog odavde da vam posalje je oko 4 eura), vidim da na ovom sajtu za bebe kosta 3.700 dinara! Mislim strasno, pogotovo kad se uporedi nas i nemacki standard!
Ja sam kupila tu ogrlicu od cilibara jer je ovde ima u svakoj prodavnici.
Jedno vreme sam je stavljala bebi, ali ju je nekako bas zuljala, pa sam je skinula.
Jutros nam je izbio prvi zubic, a beba pri tom u prethodnih dana nije bila nista vise sem pomalo kenkava u vecernjim satima.
Inace ovde ta ogrlica kosta 7 Eura (postarina ako imate nekog odavde da vam posalje je oko 4 eura), vidim da na ovom sajtu za bebe kosta 3.700 dinara! Mislim strasno, pogotovo kad se uporedi nas i nemacki standard!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 12:36 pm
ogrlica za bebe
Zdravo Dea,
molim te, javi mi na PP gde u Nemackoj postoji ogrlica za 7 Eura. Hvala unapred.
A sto se tice cene - stanovi, hleb, mleko, ... ima dosta toga jeftinijeg u Nemackoj, ali sta da radimo kada zivimo u Srbiji!
pozdrav,
molim te, javi mi na PP gde u Nemackoj postoji ogrlica za 7 Eura. Hvala unapred.
A sto se tice cene - stanovi, hleb, mleko, ... ima dosta toga jeftinijeg u Nemackoj, ali sta da radimo kada zivimo u Srbiji!

pozdrav,
Prodajem Ogrlice za bebe, za bezbolno izbijanje prvih decijih zubica. 100% prirodan balticki cilibar. Tradicionalan evropski nacin umanjenja bolova kod beba. DELUJE!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 11:20 am
Pozdrav Dea!!!
Ako nije neki problem da i meni javis iako znas gdje u Njemackoj se ima ta ogrlica kupit...javi na pp ili mailom
Nadam se da ce da djeluje,jer moja bebaca ima grcice a uskoro ce i zubici pa se nadam da ce mi trebat
Küss
Nadam se da ce da djeluje,jer moja bebaca ima grcice a uskoro ce i zubici pa se nadam da ce mi trebat
Küss
...prvi put mama...
Re: ogrlica za bebe
da oderemo Srbe???majak napisao:Zdravo Dea,
A sto se tice cene - stanovi, hleb, mleko, ... ima dosta toga jeftinijeg u Nemackoj, ali sta da radimo kada zivimo u Srbiji!![]()
pozdrav,

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Evo nema potrebe da vam saljem to na PP.
Kupila sam ogrlicu u DM-u. (nema u svakom vec u onim bolje snabdevenim sa bebecim stvarima).
Moguce je da jos imam kuci negde pakovanje od ogrlice (da skeniram i posaljem onima koji ne veruju), mozda ga kasnije ipak potrazim.
Da smo o ovome raspravljali pre par nedelja mogla sam vam doneti kad sam dolazila....
Kupila sam ogrlicu u DM-u. (nema u svakom vec u onim bolje snabdevenim sa bebecim stvarima).
Moguce je da jos imam kuci negde pakovanje od ogrlice (da skeniram i posaljem onima koji ne veruju), mozda ga kasnije ipak potrazim.
Da smo o ovome raspravljali pre par nedelja mogla sam vam doneti kad sam dolazila....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 11:20 am
hvala dea
sutra cu odma da odem do najblizeg dm-a i da potrazim tu ogrlicu,ionako kupujem mlijeko tu
vrijedi probati
vrijedi probati
...prvi put mama...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 7:43 pm
imam cerkicu od 5,5 meseci i jos pre 2 meseca je pocela da balavi u nenormalnim kolicima. kupili smo ogrlicu od cilibara i mogu vam reci da sam odusevljena!!! ne balavi vise kao pre i vec joj je izbio prvi zubic i to bez ikakvih problema! ogrlica kosta oko 3500 din i salju je postom.uz nju dobijate i sve o njoj i o dejstvu cilibara.
toliko od mene..pozz
toliko od mene..pozz
Moja beba ce uskoro da napuni 11 meseci. Ogrlicu smo dobli kada je imala 6 meseci i od tada je nismo skidali. Inace sa 6 meseci je dobila i prve zubice. Ogrlica izgleda bas onako kao sa slike na onom sajtu za Srbiju.
Nisam primetila neka olaksanja u smislu da beba ne balavi, nemogu da kazem jer balavi u potocima i to od 2. meseca, da su joj crveni obrazi jesu i to uvek bas u tom periodu intenzivnijeg rasta zubica, nervoznija je u to vreme kada su joj crveni obrazi... neznam sta da kazem, mozda je to to, mozda bi joj bilo gore da joj skinem ogrlicu (neusudjujem se). Moje misljenje je da mi se cini da ne pomaze nesto specijalno, ali moram da priznam da mi se svidja izgled jer mi beba lici na Dalaj Lamu
Mi smo dobili ogrlicu iz Austrije i kostala je 10 eur.
Nisam primetila neka olaksanja u smislu da beba ne balavi, nemogu da kazem jer balavi u potocima i to od 2. meseca, da su joj crveni obrazi jesu i to uvek bas u tom periodu intenzivnijeg rasta zubica, nervoznija je u to vreme kada su joj crveni obrazi... neznam sta da kazem, mozda je to to, mozda bi joj bilo gore da joj skinem ogrlicu (neusudjujem se). Moje misljenje je da mi se cini da ne pomaze nesto specijalno, ali moram da priznam da mi se svidja izgled jer mi beba lici na Dalaj Lamu

Mi smo dobili ogrlicu iz Austrije i kostala je 10 eur.
U svakom slucaju vredi probati. Moja beba je sa svakim novim zubicem dobijala temperaturice, curenje nosica, i nervozu naravno. Neznam ni sama koliko je sirupa popio, i bockica primio, nedaj boze nikome. Pitajte i bake da li imaju neki savet, verovatno postoi neki prirodniji nacin nego stavljati detetu ogrlicu! pomislite sami koliko vama treba da se naviknete na nakit a kamo li kako je deci!