Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 206 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Dec 10, 2008 7:34 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:38 pm
Postovi: 3083
slazem se!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Dec 11, 2008 11:02 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 12:13 pm
Postovi: 29
sa druge strane kad bi vise roditelja razmisljalo kao bee2 i jos neki clanovi ovog foruma, manje bi beba umiralo od "sindroma iznenadne smrti deteta", manje bi bilo autisticne dece, manje dece sa unistenim imunskim sistemom kojima se moraju odstraniti krajnici ...

ponavljam, samo pogledajte bilo koji iscrpan izvestaj o testiranju vakcina i bicete zgranuti. Na sajtu New England Journal of Medicine ima jih podosta. Najnoviji je o vakcini za malariju uz koktel protiv hepatitisaB i jos nekih zlotvora. Procitajte sve, i ono sto je napisano ultra malim slovima. Ispitivanja se inace vrse u siromasnim zemljama ali se te vakcine primenjuju kod nas. Videcete da ono sto je za medinicu prihvatljivo ni izdaleka nije prihvatljivo za bilo kog roditelja.


a evo jos jednog dobrog clanka
http://articles.mercola.com/sites/artic ... utism.aspx


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Dec 11, 2008 6:15 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 8:05 pm
Postovi: 157
b4blue je napisao:


i evo jos jednom...

vidite, meni nikada nije tesko da pogledam i procitam sve sto ste predlozili... ovo NIJE clanak, ovo je REKLAMA za uclanjenje u "members of my inner circle" doktora koji se zove mercola.

ovo je jos jedna bljuvotina za gnusanje predstavljena kao SPECIAL OFFER!!!

ajde sad lepo vi procitajte nesto od linkova koje smo vam postavili. kao sto rekoh i bee2 - knjigu u sake i prestanite sa pisanjem budalastina i upornim reklamiranjem prodaje magle. ili bar potvrdite da ste uplatili clanarinu za fantasticni membership of inner circle dr mercola.

lep pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 12:15 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 3:03 pm
Postovi: 11
Lokacija: beograd
Bee2 je napisao:
bicika je napisao:
Za ili protiv vakcine sam razmisljala puno pre porodjaja i odluka o nevakcinisanju uopste nije bila laka..U pocetku smo imali nameru da vakciisanje odgodimo na nekoliko meseci i damo sansu da beba razvije sopstveni imunitet i prosto da postane svesno bice.

Moja prva poseta pedijatru u DZ je za mene bila pravo razocaranje.
I ja sam kao i bee2 zelela da mi neko strucan objasni sastav vakcina, moguce reakcije, posledice nevakcinisanja no ostajala sam bez odgovora i svi su bili u cudu odkud sad meni to!

U nasoj porodici postoji slucaj poremecaja kod deteta posle MMR vakcine, jos uvek nije potvrdjeno ali sve vodi ka autizmu i moje su sumnje i strahovi poceli odatle. Zatim sam u razgovoru sa prijateljima iz Hrvatske saznala jos dosta stvari vezanih za posledice koje vakcine ostavljaju na decu tj.coveka. Naravno nisam uzimala sve zdravo za gotovo, tragala sam po internetu, raspitivala se, pronasla literaturu. I sada citajuci ovaj forum shvatila da sam donela pravu odluku.

Ja sam zaista jedna romanticna dusa drago mi je da ste to primetili i cvrsto verujem da svaki roditelj voli svoje dete i zeli da ga zastiti..
Ovo je moj nacin! To je sve sto sam zelela da saopstim.


I pametno je to sto ste odlucili da beba ojaca prirodni zastitni sistem u novim uslovima zivota. Jel vam palo nesto na pamet... kad je medicina toliko napredna i svemocna, zasto na primer ne smisle takve vakcine ili neke druge metode koje ne bi morale da se daju deci u tom najkriticnijem periodu? Recimo posle godinu dana. Beba nije slaba kad se rodi, ona je najzdravije bice na planeti i ima savrseni zastitni sistem ali on mora da proradi kako valja, da se razmahne, da se uhoda malo. Zato su kolostrum i kasnije majcino mleko neprocenjivi! Bebu treba sto vise dojiti jer tako prima od majke i dodatne zivotne energije.

Eto kako su vas docekali u DZ, tipicno! Ne smete razmisljati svojom glavom, ne smete istrazivati, ispitivati razna pitanja, ne smete razgovarati u istoj ravni, ne smete imati nikakva medicinska saznanja, sve sto vam treba je apsolutna poslusnost prema nekome kot to zaista ne zasluzuje. Otkud ti to da u DZ smes da razmisljas i pitas? Mozes jedino d abudes manji od makovog zrna. I najniza sestra je bog i batina za tebe. Znaju ljudi sve to, i nerviraju se, ali sve ima svoj kraj. Zato najbolje da vodimo zdrav zivot i da nam oni nikad ne zatrebaju, pa kad ostanu bez posla, onda ce oni doci kod nas da mole za oprostaj.

Vidim da si dosta citala i da si pre porodjaja sa suprugom vec donela odluku, delom i zbog one kobne MMR vakcine, samo mi reci da li si imala prilike da procitas knjigu za koju sam postavio link u jednom od mojih pisama? Ako jesi, reci mi molim te da li ti je koristila? Ta knjiga je vrlo, vrlo vazna jer je to prva knjiga u Srbiji koja se bavi ovom temom,a uz nju dolazi i jedan DVD koji je preveden sa engleskog. Smatram da je to pun pogodak. Knjiga moze da se kupi pouzecem, a kao dokaz da se ne radi o komercijalizaciji je to sto se knjiga moze nabaviti i besplatno u elektronskoj formi. Tako da svi mogu besplatno da dodju do istine, a mogu i da kupe knjigu nekome za poklon mozda... Za mene je to bila prava poslastica na poslednjem Sajmu knjiga u Beogradu.


Ne nisam procitala knjigu,ali bih je vrlo rado kupila..Dojavi mi tacan naziv i i zdavaca molim te..Veliki pozdrav,nemam bas puno vremena za pisanje ali pratim forum


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: ispovest jedne mame
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 12:24 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 3:03 pm
Postovi: 11
Lokacija: beograd
Bee2 je napisao:
bicika je napisao:
Pozdrav za sve ucesnike na ovom forumu. Ja sam licno presrecna jer sam naisla na ovu diskusiju jer sam i sama tj. porodicno prosla kroz veliko pitanje vakcina da ili ne! No da se vratim jos malo u nazad...

Pre osam meseci na svet a u nasa srca, dusu i misli dosao je Uros!
Trudnoca je za mene bila prava uzivancija i jedino sto me nije plasilo bio je porodjaj. Cvrsto sam verovala u sebe da ce porodjaj proci savrseno i da nece biti potrebna nikakva intervencija lekara. No u bolnici mi bas nisu verovali. Iako sam u bolnicu dosla 8cm otvorena i porodila se bukvalno za 15 minuta imala sam tu ne(srecu) da je to bilo bas u sred smene, te smo se suprug i ja koji je prisustvovao porodjaju bukvalno prepirali sa doktorkom koja je bila krajnje nervozna i babicom totalno nezainteresovanom za tok porodjaja i molili ih da mi pruze sansu za jos jednim naponom pre nego sto me "samo malo secnu" i nadju mi venu za svaki slucaj. Sreca tj. sunce me obasjalo kad se na vratima pojavila babica Marina koja je malo ranije stigla na smenu. Pomilovala me i osmehnula se rekla sad cemo mi da se porodimo... dogodio se zatim treci napon u Uki je bio napolju!!! Uspeli smo da odgodimo presecanje pupcane vrpce za 15 minuta ali se zatim vratila nervozna doktorka koja je odavno trebala da je na putu kuci. Prilikom porodjaja sam malo popucala trebalo je napraviti dva shava. Vrhunac je bio da se doktorka javila na mobilni telefon dok me je usivala!!! Uspeli smo da jos neko vreme uz molbe provedemo sa Ukijem pre nego sto su mi ga uzeli i vratili tek posle 5 sati!!! Iako sam se odlicno osecala, stajala cvrsto na nogama nisu mi donosili Ukija Molila sam ih na odeljenju da mi donesu bebu jer sam bila u BABY FRIENDLY programu a oni su nam poslali patronaznu sestru da nam "objasni" osnovne stvari i koja je bila u fazonu- koje ste vi lujke sto ste izabrale ovaj program umesto da spavate sad na miru!

Pre nego sto je spusten opet u moje narucje i moju siku Ukiju je data vestacka hrana i vakcina HepB - bez mog znanja i odobrenja!! U tom trenutku zaista nisam htela da izrazavam zalost i ljutnju zbog toga jer je moja mala dusa bila sa mnom i to je jedino bilo bitno.. Naredna tri dana u bolnici su bila grozna, jedina osoba koja nam je pozelela dobro jutro bila je higijenicarka i to druga koja nam je poslizila hranu u sobe, ova pre nje je iskljucivo nosila hranu u prostoriju za rucanje pa su jadne zene morale da odlaze tamo i sede na drvenim neudobnim stolicama posle porodjaja!!! Patronazna sestra koju zamolim da dodje i pomogne cimerki oko bebe shizi sto je prekidam dok gleda seriju! Babica koja me ujutro (posle neprospavane noci naravno zbog brige oko bebe) dolazi vuce za nogu i budi da ustanem i sredim krevet jer dolazi doktor u vizitu! I tako gomila nebuloza...

Bitno je to da sam ja svima, uvek pozelela dobro jutro i bila nasmejana pa su me gledali ko vanzemljaka! Dan pred izlazak sestra je dosla i uzima mi Ukija bez objasnjenja, pitam gde cete sa njim? Ona mi odgovara odmah ga vracam! Ja ne mogu da verujem, ponovim pitanje, ona mi vec vidno nervozna odgovara na vakcinu!

E PA NECE MOCI! I od tog trenutka ja postajem MAMACRNAOVCA!
Elem, vec sam preterala sa pisanjem. Od tog trenutka Uki nije dobio vise ni jednu vakcinu! On je jedna neverovatno vesela i nasmejana beba. Naravno i apsolutno zdrava. Odlazimo jako retko kod pedijatra mozda 2 puta do sada i to kod prijateljice, vise je druzenje i prijateljsko savetovanje nego pregled. I trudimo se da budemo tata i mama koji ce ljubavlju stati svim boljkama na put. Svasta jos htedoh ispricati ali poenta ju tu!
Pozdrav za sve![/b]


Poenta je stvarno tu! Lep primer. Sve sto sam podvukao zelim naglasiti i zahvaliti sto ovako javno svedocite svojim primerom.

Ja shvatam da se ovim sludjenim mamama dize kosa na glavi kad cuju ovakvu pricu.
Umesto da se zahvale Bogu sto su prezivele te nehumane uslove u porodilistu i da se nekako oduze za tu srecu, da se na primer organizuju u udruzenje gradjana pa da svojim pritiskom pomognu da se ovakvi ljudi koje si opisala otpuste sa posla kao nepodesni za takav osetljivi posao, one samo citaju zaglupljujuce magazine, idu po apotekama i gledaju koju ce novu vakcinu Rokafeler lansirati.

Vasa je prica odlicna i molio bih vas kada bude doslo vreme da se pridruzite pokretu protiv vakcina i doprinesete svojim iskustvom.

Ovo je cini mi se klasican primer u Srbiji i moram da priznam da ste me zbunili, jer sam posumnjao da me supruga zeza, posto je nesto slicno dozivela. Kao da se desilo u njenom porodilistu. I sve je to BabyFriendly i po vajnim evropskim standardima. Kakva bre Evropa! Pa dzaba su nama njihovi standardi kad se ponasamo kao stoka.

Ali moram da pohvalim ovo sto je napisano, ali da se ne uobrazis, jer divno je imati toliko strpljenja prema njima i ostati dostojanstven a opet izboriti se za svoju slobodu. Stvarno mi se gadi ta doktorica sto telefonira i sije, a veruj mi toliko sam se naslusao prica tokom ovog istrazivanja da mi je muka. Jako si dobro prosla. Zene izlaze traumatizovane, kao iz klanice, kao iz logora, a to bi trebalo biti najsrecnije mesto na planeti. Ljudi koji tu rade, koje mi placamo, treba da budu najbolji ljudi na planeti. I da im nista ne platimo, a debelo ih svi nagradjujemo, dovoljna bi im bila ta sreca i decija dobrota koja se u toj kuci ovaplotila. Toliko ljubavi u jednoj kuci mogao bi biti odlican motiv za rad, i ti lekari i babice mogli bi da zive samo od nasih darova.

Cuvajte dete, jer samo moralna higijena moze da sacuva nasu dusu u zdravom telu. Sta reci vise, kad ti isti lekari ne priznaju da ljudi imaju dusu? Pa mozda oni i nemaju, kad bolje razmislimo, mozda su je zakljucali u neku 13. sobu u svome srcu, a taj koji govori i radi iz njih drzi kljuceve i vija pare i karijeru.

Iz vase price mi se najvise gadi ona sestrica koja je na prevaru vakcinisala Urosa sa HepB vakcinom i jos mu dala vestaka da jede. Pa to je nesto grozno. Nek je on ziv i zdrav i veseo, pa kad odraste da ga naucite da razoblicava takve gestapovke. Bice to junak pravi!


Ovih dana se pokrce organizacija koja ce buducim majkama u bolnicama pruziti sansu za prirodan porodjaj,ali pravi prirodan porodjaj!! Jedan od inicijatora je Vuk Stambolovic... Da pokrenemo ovu pricu a odmah zatim i o vakcinama..


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 12:37 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 3:03 pm
Postovi: 11
Lokacija: beograd
Ako nisam jako indiskretna, u kojoj ste zemlji? Pitam zbog te "odmah posle-porodjajne" vakcine protiv hepatitisa B, to prvi put cujem.
Kako se nosite sa strahom sta ce biti ako dete (ne dao Bog i daleko bilo) dobije neko ozbiljno oboljenje?

Hvala na odgovoru i pozdrav.[/quote]

Porodila sam se u Gradskoj bolnici na Zvezdari!
A sto se tice strahova mozda ce zvucati glupo ali ih nemam..I prosto sve strahove pobedjujem verom,u sebe,moju porodicu,prirodu,Boga...
Mozda bi trebalo da spomenem jos i to da je Uros zacet na Kavkazu na visini od 4200mnv,da sam u cetvrtom mesecu trudnoce cetvoronoske popela Mitikas na Olimpu,u sedmom mesecu po zimskim uslovima i snegom preko kolena izasla na Borski Stol,u devetom planinarila po valjevskim planinama... :D

A ozbiljna oboljenja,pa koliko ih je tek za koja ne postoje vakcine!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 12:38 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:38 pm
Postovi: 3083
definisite pojam vestackog, neprirodnog porodjaja - kome suprodstavljate predstojecu kreaciju dr vuka stambolovica...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 12:43 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 3:03 pm
Postovi: 11
Lokacija: beograd
drbgd je napisao:
definisite pojam vestackog, neprirodnog porodjaja - kome suprodstavljate predstojecu kreaciju dr vuka stambolovica...


molim vas oprostite mi ali zaista ne mogu sa vama ulaziti u bilo kakav razgovor..
odgovor zahteva vreme a ja ga vise nemam,vec je prekasno za mene..
laku noc


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 1:28 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am
Postovi: 408
Bicika,
ja sam se porodila najnormalnijim pravim, prirodnim porođajem, sasvim svesna i budna (koliko čovek može biti u 4.35 ujutru :) ), bez premedikacije i sličnog, jedino što nisam bila na livadi nego u bolnici.
Šta bi bio "onaj drugi" način porađanja?
Mislim, moja zaova se jeste porodila carskim rezom, ali to nije ona birala.... Nisam vas razumela.

Pozdrav :).


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 2:27 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 10:57 am
Postovi: 254
dalton je napisao:
i evo jos jednom...

vidite, meni nikada nije tesko da pogledam i procitam sve sto ste predlozili... ovo NIJE clanak, ovo je REKLAMA za uclanjenje u "members of my inner circle" doktora koji se zove mercola.

ovo je jos jedna bljuvotina za gnusanje predstavljena kao SPECIAL OFFER!!!

ajde sad lepo vi procitajte nesto od linkova koje smo vam postavili. kao sto rekoh i bee2 - knjigu u sake i prestanite sa pisanjem budalastina i upornim reklamiranjem prodaje magle. ili bar potvrdite da ste uplatili clanarinu za fantasticni membership of inner circle dr mercola.

lep pozdrav


Joj dokle cete biti tako ograniceni? Dobro nije clanak ali nije ni reklama. To je neki izvestaj, vec... nije ni bitno. BITNO je da se radi o coveku, strucnaku sa integritetom, koji nasim lekarima uveliko nedostaje. Svi ste po istom kalupu sklepani. Vidis jednog i video si sve ostale, bezlicni!

Al ajde kad ste tako pametni, imate li vi neko resenje... pogledajte sta covek kaze.

...When I finished medical school over 25 years ago, the incidence of autism was only one in 100,000. Now it has conservatively climbed to 1 in 150...

Stya se to desava? Otkud tako veliki broj autisticne dece? Eto, vas kolega ima i odlicno objasnjenje, a imate li vi neko objasnjenje? Nemojte samo napadati kolege koje imaju drugacije misljenje od vas, nije fer, a mi Srbi smo poznati da sve bude fer plej kod nas. Kvarite nam prosek.

Kad vec nas tako dobronamerno pozivate da uzmemo knjigu u sake, sto i radimo, kakav ste vi ucenik, student bili? Jeste li prolazili sa sesticama, sedmicama ili sa cistim znanjem 10 okruglo? Hajde recite, nije to sramota. Cisto da vidimo imate li vi prava da nas podsecate na knjigu. Koji vam je prosek bio na tom fakultetu za stancanje robota?

Joj, bas sam skrenuo s teme. Ne morate da odgovorite nista. Bice dovoljno samo ako dovedete na ovaj forum nekog ozbiljnog strucnjaka da nam odgovara, posto vi ocigledno niste u mogucnosti. Mi zudimo da dobijemo neki ozbiljan clanak na ovu temu. Postoji li uopste clanak koji opovrgava tvrdnje i dokaze svih ovih lekara sirom sveta koji se celog zivota bore protiv posasti zvane vakcinacija?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 2:39 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 10:57 am
Postovi: 254
b4blue je napisao:
sa druge strane kad bi vise roditelja razmisljalo kao bee2 i jos neki clanovi ovog foruma, manje bi beba umiralo od "sindroma iznenadne smrti deteta", manje bi bilo autisticne dece, manje dece sa unistenim imunskim sistemom kojima se moraju odstraniti krajnici...

ponavljam, samo pogledajte bilo koji iscrpan izvestaj o testiranju vakcina i bicete zgranuti. Na sajtu New England Journal of Medicine ima jih podosta. Najnoviji je o vakcini za malariju uz koktel protiv hepatitisaB i jos nekih zlotvora. Procitajte sve, i ono sto je napisano ultra malim slovima. Ispitivanja se inace vrse u siromasnim zemljama ali se te vakcine primenjuju kod nas. Videcete da ono sto je za medinicu prihvatljivo ni izdaleka nije prihvatljivo za bilo kog roditelja.

a evo jos jednog dobrog clanka
http://articles.mercola.com/sites/artic ... utism.aspx


Eeee, ne samo da ne bi bilo tih groznih bolesti koje si pobrojao, vec bismo drasticno smanjli broj ovih nedostojnih doktora koji zauzimaju mesto nekim boljim generacijama, koji nisu bilil dovoljno ljigavi da zavrse taj fakultet. Da bi zavrsili danas medicinu u Srbiji, potrebno je da prodate dusu! Morate biti spremni na sve moguce kompromise sa moralom.

Zabludela omladina hrli tamo zavedena parama i ugledom, bleje tamo u proseku nekih 8-9 godina, i onda ih salju da se igraju sa pokusnim kunicima. A za to vreme im prodje pola zivota i onda oni tako iskompleksirani, treba da budu nasmejani i ljubazni... A kome bi se onda svetili za ono silno ispiranje mozga sto su trpeli od svojih profesora?

Hvala za link.

Samo da ti kazem, dzabe njima saljes ovakve linkove, to mozes nama ostalima, a njima jedino ako nadjes neki clanak gde pise kako zaraditi vise para, kako jos manje raditi a jos vise zaradjivati, kako odraditi pacijenta u rekordnom roku, kako zavesti diktaturu u ordinaciji, kako efikasnije unistiavati tracke slobode kod pacijenata, kako babama i dedama pokupiti i poslednji dinar od pemzije, kako naivne roditelje jos bolje zavlaciti novim naucnim dostignucima medicine i usput isprazniti im novcanik, kako biti glavni smeker u bolnici, kako se izboriti sa ostalim glavnim smekerima u bolnici, kako nauciti svoje medicinske sestre ledjnom plivanju u sitne sate...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 2:56 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 8:05 pm
Postovi: 157
da li se na kraju snimka trazi da se uplate neki novci za uclanjenje u inner circle?

da li se bilo koja stvar na cijem se kraju traze pare naziva reklama za to za sta se pare traze?

lep pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: ispovest jedne mame
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 3:02 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 10:57 am
Postovi: 254
bicika je napisao:
Ovih dana se pokrece organizacija koja ce buducim majkama u bolnicama pruziti sansu za prirodan porodjaj, ali pravi prirodan porodjaj!! Jedan od inicijatora je Vuk Stambolovic... Da pokrenemo ovu pricu a odmah zatim i o vakcinama..


E bas mi je drago. Ne znam za tog Vuka ali nadam se da ce to bit inesto kvalitetno sto ce pomoci majkama da radjaju sto vise dece i da im to bude sveta duznost i najveca sreca u zivotu. Nema bolje investicije, nema smislenijeg posla u Srbiji.

Knjigu mozete besplatno procitati na ovom linku, sto puno govori o izdavacu knjige...
http://www.cps.org.rs/Knjige/vakcine.zip

*

Ta knjiga je napisana popularno da bi probudila citaoce i zainteresovala ih za ovu strasnu temu, a posle mogu da se bace na neki strucniji materiajal. Zato je knjiga odlicna da se poklanja rodbini i prijateljima, pa i lekarima. Mi smo poklonili 10 komada nasim poznanicima iz medicinske struke, neka razmisljaju. Ali njen najveci znacaj je sto je to prva knjiga te vrste na srpskom jeziku i sto je pokrenula javnu raspravu u Srbiji. Dosta je bilo tabu tema i zavera! Treba raskrinkati tu medicinsku i farmaceutsku mafiju i osloboditi Srbiju korupcionaskih okova!

Mozda su mogli da varaju babe i dede, ali nas nece moci tako lako da prefarbaju. Jadna moja baba. Koliko smo se samo nadavali koverata da bismo ostali u zivotu?! Blago onome ko nema s njima posla. Ali to nije dovoljno, treba pomoci onima koji moraju da imaju posla s njima. Gde je bratska solidarnost?

Ja sam siguran da oni vise nece mirno spavati nocu.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 3:15 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 8:05 pm
Postovi: 157
jel to znaci da nece spavati mirno i da ce morati da se okrecu na ulici da se paze od vas i vasih istomisljenika???


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Dec 12, 2008 3:20 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 10:57 am
Postovi: 254
bicika je napisao:
Porodila sam se u Gradskoj bolnici na Zvezdari!
A sto se tice strahova mozda ce zvucati glupo ali ih nemam. I prosto sve strahove pobedjujem verom,u sebe,moju porodicu,prirodu,Boga...
Mozda bi trebalo da spomenem jos i to da je Uros zacet na Kavkazu na visini od 4200mnv,da sam u cetvrtom mesecu trudnoce cetvoronoske popela Mitikas na Olimpu,u sedmom mesecu po zimskim uslovima i snegom preko kolena izasla na Borski Stol,u devetom planinarila po valjevskim planinama... :D

A ozbiljna oboljenja, pa koliko ih je tek za koja ne postoje vakcine!


Bravo! Koja zdrava zena covjece! Ali gde je zdrav duh tu je i zdravo telo. To je zakon! Ne mislim na glupi sport, vec na cistu prirodu.

Jos jednom, svaka cast. Treba imati i odrzati tu veru i ne pokleknuti pred iskusenjima. Poljubite tog malog Urosa. Ne bih voleo da iznosim previse licnih podataka ali moja supruga je takodje prava gorstakinja!

Nas bebac nije zacet na tako velikim visinama, ali nadamo se da ce ipak biti neki planinar kad odraste. :)

Hvala sto sirite zdrav duh na ovom forumu. Otkud vi na Kavkazu?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 206 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 63 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: