Dragana21, nemoj da brines, prihvatice i tvoj beban sve, samo polako...Sve je to novo za njih...
Srecno!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
... sad, kad spominjes, kod mene je takodje postojao neki manji zastoj sa mlekom u tom periodu. moja beba je takodje tokom 4. meseca slabije napredovala, pa nam je dr. preporucila da krenemo sa prvim vocem i povrcem, na sta je ona spremno odgovorila njam, njamAnjina Mama napisao:Drage koleginice mame, nisam pronasla jedino u ovim super Vasim postovima, da li ste same pocele da dajete kasice od 4-og meseca ili su Vam pedijatri to savetovali? Punimo 27-og, 4 meseca pa bih da probamo nesto drugo, sem maminog mleka.....
ja procitah da BEBA NIJE NAPREDOVALA NI GRAM ZA 2 NEDELJE, ne da LEPO NAPREDUJE, i da je zato pedijatar preporucio pokusaj uvodjenja prehrane.Anjina Mama napisao:... Imala sam pre mesec dana neki zastoj mleka (koji je najverovatnije bio hormonskog porekla),tako da ona nije napredovala za dve nedelje ni gram , pa je dr rekla da uvedemo za svaki slucaj jedan obrok prehrane (u nasem slucaju to je bio Aptamil). Naravno Anja nije htela ni da pomirise prehranu, ali mleko mi se povratilo, ali naravno ne u kolicini u kojoj ga je bilo u prva dva meseca. Ona sisa na tri sata, i spava od 23h uvece do 6-7h ujutru (sto govori da je sita, mada se promeskolji u toku noci par puta, ali ne otvara oci i ne place).
Tako da sam samo zelela da se eventualno pripremim s obzirom da za prehranu nece ni da cuje!
Htela sam samo da znam da li dr preporucuju (mozda po novom) kasice ili majke ih same uvode?
Hvala sto brines, mi se uvek dobro sporazumemo!