Pazi, kaca 33, ni jedan moj post se nije odnosio na tebe i mišljenje koje si iznela...i slažem se sa većinom stvari koje si napisala i zaista me je iznenadila tvoja reakcija na post koji se prvenstveno ticao neprijatnog i uvredljivog tona usmerenog na Deu, a koji su plasirale Mary i Sky. Pri tome, nisam ulazila u polemiku šta je bolje-kašice ili domaća hrana...Ja sam Sosa koja voli da kuva i naravno da sam se dovijala na sve moguće načine da u moru hibrida pronađem domaće povrće za svoje dete- ali nisam bežala ni od kašica jer je bilo situacija kada su mi one zaista dobro došle. E, sada, ako ti misliš da si probala lepo sa mnom

i nisi...tek da znaš. A što se tiče mojih izraza, a mislim da misliš na pošalicu pi-pi-kvoc-kvoc, složićeš se da smo sve upravo zaličile na grupicu ostrašćenih majki u parku koje govore u glas...mada takve grupice zaobilazim u širokom luku.
Dakle, mislim da Dea nije zaslužila svo nabacano drvlje i kamenje...i bilo bi lepo da obustavimo prepucavanje koje više nema dodira sa postavljenom temom.
Dakle, mlade majke, ako imate načina da nabavite pouzdano povrće od pouzdanih ljudi-hranite svoju decu njime...ako nemate načina nego se dovijate kako znate i umete...birajte povrće koje nije tako lepo na oko i koje je sezonsko i primenite sve korisne savete koje su dale Sky i Mary o pripremi i čišćenju istog...i ako ste u prilici da u toku lepog dana odete do parka sa detetom, ostavite kuvanje, ponesite gotovu papicu, sokić, voćku i pravac u provod.
Eto, toliko od mene
Ksenija