dijareja kod bebe-hitno!!!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

magnolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2008 7:06 pm

Post od magnolija »

probajte sa inhalacijama, trebalo bi da pomogne.
Ja sam danas baš zvala apoteku da se informišem za inhalatore za bebe i kažu mi da je najprodavaniji neki chicco model, ali treba videti i još se raspitati. Možda bi mogli i da naparite kupatilo, napunite kadu vrelom vodom, i da po par minuta uneseš bebu pa je izneses, i ponovi par puta, znam da je i to uspevalo.
Isto tako pored inhalacije trebalo bi bebče da staviš preko kolena, i tupkaš da se šlajm odlepi. Staviš dlanove u položaj za "tapkanje sličica" :lol: , i tapkaš cela leđja, i sa strane.
Mi smo sve bolje, ja sad jurim slinice koje se ne vide uošte, samo kad doji izleti mu sluz na nosić, predpostavljam da je iz sinusa jer ne krči i slušali smo ga ponovo, čist je! Verovatno je i zato sluzava stolica, ali sve manje i manje :)
pozz
javi kako ste :D
jer ste dobili sirup spalmotil da pije?
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Sori kasno se javljam!

Mi smo kupili inhalator ali omronov i dobarje. Sto se tice kade tj pare koja potice iz kupatila to bas nama i nije pomoglo nismo mi mogli generisati tolko pare da bi bilo efekta a za tapkanje nisam znala to cu probati ako bude opet trebalo.

Spalmotil nismo pili samo smo isli mada smo pili jedno 5 dana antibiotik i isli sedam dana na ihlacije lekom dva puta na dan. Sve je to pomoglo ali je on jadan kasljao jos 7-10 dana ne jako ali jeste no kaze pedijatar da to tako ide.?

Kako ste vi?

Pozdrav
magnolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2008 7:06 pm

Post od magnolija »

Baš mi je drago što je sve bolje.I kod nas je stanje sad odlično, sve se dovelo u red :D
veliki pozz
Odgovori