Nisam bila kod dr-a, smirilo mi se od ovih "tufera". Bila sam i bolesna, kao i beba, imali smo svi grip, pa nisam nigde ni izlazila. Mada da i dalje mislim da je najbolje da odem svakako kod lekara. Tako je bilo i na pocetku, smirila se bol, pa nakon par dana ponovo je pocela.
Videcemo, svakako se javljam, kada se ustanovi sta je.....ipak jos ne bih pocela na svoju ruku sa daktanolom.....
Bol u bradavici
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- Anjina Mama
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 9:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Majda super da je bolje. I mi smo opet na daktanolu, i baš razmišljam kako tako često imamo soor. I onda mi je palo na pamet: ove AD kapi koje su povučene iz prodaje a koje sam ja davala bebi (srećom ne svaki dan) su povučene zato što je u njima bila veća količina Candide od dozvoljene
Pošto je moja beba rođena u proleće ja joj celo proleće i leto nisam davala AD kapi i kad sam počela, negde u oktobru, tako nam je i krenuo problem sa soorom, evo sad se treći put već lečimo

Pošto je moja beba rođena u proleće ja joj celo proleće i leto nisam davala AD kapi i kad sam počela, negde u oktobru, tako nam je i krenuo problem sa soorom, evo sad se treći put već lečimo

Bradavice me peku, na početku podoja baš onako bole, posle bude bolje. Ali me bole i između podoja i crvene su. Na desnoj, koja je više zahvaćena koža je nekako svetlucava i ljuspa se.
E sad, mi smo prvih 6 meseci zaista bezbolno dojile (osim onog početničkog navikavanja bradavica-kad ti je bradavica onako stalno iziritirana) pa mi nije bilo teško da prepoznam da nešto nije u redu jer do tada je sve bilo super i onda na jednom bol i peckanje.
Uglavnom kod soora bi trebalo do osetnog poboljšanja da dođe posle 24-48 sati mazanja daktanolom. I mora se nastaviti mazanje dve nedelje.
Nama se prvi put soor vraćao dok nisam brushaltere i potkošulje oprala na 90 stepeni. I sve stvari koje beba stavlja u usta (igračke) sam prala deterdžentom i vrućom vodom svako veče.
E sad, mi smo prvih 6 meseci zaista bezbolno dojile (osim onog početničkog navikavanja bradavica-kad ti je bradavica onako stalno iziritirana) pa mi nije bilo teško da prepoznam da nešto nije u redu jer do tada je sve bilo super i onda na jednom bol i peckanje.
Uglavnom kod soora bi trebalo do osetnog poboljšanja da dođe posle 24-48 sati mazanja daktanolom. I mora se nastaviti mazanje dve nedelje.
Nama se prvi put soor vraćao dok nisam brushaltere i potkošulje oprala na 90 stepeni. I sve stvari koje beba stavlja u usta (igračke) sam prala deterdžentom i vrućom vodom svako veče.
Mene bradavice sada bole samo na pocetku podoja i to traje nekih desetak sekundi. Jesu crvene ali opet, ne preterano i to sve moze biti jer beba jako vuce. A sto se tice bola izmedju podoja, postoji ali ga ja sada tumacim kao dolazenje mleka, jer je vise kao neko ziganje. Koza mi se ne ljuspa. I dalje stavljam daktanol. A mozda je i normalno da manji simptomi soora i dalje traju. Sve sterilisem.

- Anjina Mama
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 9:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni je nesto bolje... Izgleda od onih tufera sa gelom, bradavica mi je manje crvena, ali me par minuta nakon podoja u dubini dojke imam ziganje. Mada to sada ne traje dugo, kao u prvo vreme. Videcemo...
I nikako da odem do lekara.... Ma nemam vremena ni kosu da operem, a o ostalim stvarima da ne pricam
Nikada u zivotu nisam bila neurednija i odvratnija samoj sebi
A sada smo poceli da mucimo muku i sa zubima, pa to jos doprinosi celoj situaciji
I nikako da odem do lekara.... Ma nemam vremena ni kosu da operem, a o ostalim stvarima da ne pricam

Nikada u zivotu nisam bila neurednija i odvratnija samoj sebi

A sada smo poceli da mucimo muku i sa zubima, pa to jos doprinosi celoj situaciji