povreda nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

mikimikili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 26, 2013 4:50 am

Re: povreda nosa

Post od mikimikili »

aa_aca napisao:Стварно не могу да разумем да се тако понашају према деци.

Нос нисам повредио ја него једна мени блиска особа. Добила је директан ударац у нос али споља није имала никаквих знакова. Само је чула једно "крц". Хрскавица се одвојила од кости и пар година касније нос се "спустио" и сада јој је дужи за центиметар.

Хрскавица може да се опипа руком и да се види да ли је поломљена или одвојена. Вероватно може и ултразвуком али нисам сигуран.
hvala ti za ovako brz odgovor. da se bar meni desilo pa da znam, koji je osecaj u pitanju. imaju stav , koliko je meni poznato da ako je procena ORL doktora da ce zarasti kako treba da se ne salje hirurgu i da nije potrebnno roditelji da znaju za to ...to je ipak kocka , imam pravo da trazim da se namesti nos , valjda ja odlucujem o svome detetu....ako krivo zaraste opet ce to pripisati roditelju a i ako bi neko ispitivao slucaj ko je kriv sta mi to znaci , da se dokaze nestrucnost nekog doktora
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: povreda nosa

Post od aa_aca »

Једино да тражиш да ти напишу и потпишу свој налаз, са све печатом установе. Али опет, шта вреди што можеш да их тужиш ако дете има проблема. Баш не знам шта бих ти рекао. Можда је фора што је код деце нос мали, па много брже зарасте, не знам.
Odgovori