Pistanje u usima i ORL pregled
Re: Pistanje u usima i ORL pregled
milane kakav magnet,juce i danas sam poceo da pijem bromazepane,i cini mi se kao da semalo stisalo
evo vec 25dana otkad zujanje imam,da napomenem na desnom uhu mi se zujanje smanjilo,samo na levo uho cujem zujanje i to u tisini al nije jako ali opet iritira,13 februara imam kontrolu u dr ristic pa cemo videti,ako nista idem u hiberbaricnu komoru to ima da pomogne 100%. . . pijem 3x tanakan i poceo sam bijem b vitamin sluh mi je ostecen do 40db to se vodi kao lako ostecenje malo sam osetljiv na glasnu muziku,al nije strasno. . .
dexy,ako odes na terapiju u toj komori obavezno javi da li pomaze,jer mozda bi i ja isao.i gde je to,koliko puta se ide na tretmane i koliko kosta.pozdrav
od 5 pa do 8 hiljada po tretmanu,ali pre toga moraju da se urade neki testovi,ja cu videti sa svojom dr kad budem imao kontrolu. . . kucaj na google hiberbaricne komore beograd
pa nije bas jeftino,ko zna koliko treba tih tretmana,mozda moze preko zdravstvenog osiguranja.i ja cu kod mene da se raspitam da me posalju ako moze
Kažu ljudi da uzmu kod kineza onaj duguljasti magnet-igračku i drže ga u uvetu što duže mogu. On ne može da stane u uvo pa mora nekako da se pridržava.
alexa75 napisao:milane kakav magnet,juce i danas sam poceo da pijem bromazepane,i cini mi se kao da semalo stisalo
Pazite se foliranata.
IZGLEDA DA SE SVI IZLECILI I NEMAJU ZUJANJE ,kad nema nikogqa
Hiperbaricna komora leci zujanje u usima,zvao sam i pricao sa doktorom privatne klinike na vozdovcu pistanje mi se smanjilo i cujem ga samo na levom uhu,ali imam problem sa nesanicom i moracu posetim psihijatra. . . ako se neko lecio u hiperbaricnoj komori nek napise iskustva
da pomognem malo sa savetima,lekove koje dobijate b vitamine ginko i ko zna sta malo kome je pomoglo,ako se neresi problem u roku od 15 dana max,iskustva su da ostaje do kraja zivota(mene je tako moja doktorica obradovala sa recima"do kraja zivota"bez iole malo zalosti),kod nas u srbiji jako malo su upoznati sa tim i samo obecavaju,sto se tice spavanja i zivaca,depresije nedajte se i ziveli lekovi za smirenje ali gledajte da ga sto manje koristite,ako vec neko ima volje neka trazi na engleskim sajtovima ili americkim,nemackim itd....,u americi su napredovali ima neki klipovi na youtubu,ako mogu drugacije pomoci saljite mi na pp,a ako nesto saznate na stranim stranicama javite nam
poz svima i da mi ozdravite
poz svima i da mi ozdravite
druze,meni se intenzitet zvuka priblizno smanjio 3dana od pocetka sam dobio kortikosteroide 7dana sam primao injekcije,a posle 10tak dana desno uho ozdravilo ne pisti za sad samo levo da napomenem sta pijem trental 400 3x1 magnezijum b6 1 dnevno cinik 1 dnevno i tanakan 3x 1 . . .
i ja sam cuo da su hiperbaricne komore dosta uspesne,pa me interesuje da li je neko isao tamo,ja cu uskoro da odem,nadam se da ce bar nesto da pomognu
javi nam se da li ti je pomoglo 

vukasine,ne idem za sada u komoru,jer me je moja doktorka tako savetovala.ja sam imao perforaciju bubne opne,tako da postoji opasnost da ponovo prsne zbog pritiska u komorama.zujanje i dalje imam,koje traje vec 6 meseci,nadam se da ce jednog dana pprestati.ako neko zna nesto drugo da moze da pomogne neka pise.ja sam sve sto sam cuo isprobao ,ali nikakve vajde .pozdrav
Ako može barokomora da pomogne onda sigurno mogu i magneti. Pošto im je cena oko 100 dinara po komadu, ulaganje je sitno.
Teško da u barokomori može da pukne bubna opna. Pritisak se postepeno povećava i u srednjem uvetu se izjednačava preko nosa. Ta "doktorka" nema veze sa mozgom.
Teško da u barokomori može da pukne bubna opna. Pritisak se postepeno povećava i u srednjem uvetu se izjednačava preko nosa. Ta "doktorka" nema veze sa mozgom.
Pazite se foliranata.