Pistanje u usima i ORL pregled
sto se tice forumasa imam pravo da kao i ostali iznosim svoje misljenje jer ako sebi da pravo da mlati praznu slamu, kapiram da to pravo imam i ja!!pozdravicu saki pametan post koji nema obrise SF_a u sadrzini !!
inace ovaj i svaki drugi forum ja vidim kao zabavu jer da se ne lazemo ovde od prve do poslednje strane niko nista ukljucujuci i mene nije pametno rekao!
jedina zajednicka stvar za sve nas odnosno 5 zajednickih stvari su
URUTAL GINKO VITAMIN E VITAMIN B I TINITUSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
eto to je moj odgovor tebi pedjag!!!
inace ovaj i svaki drugi forum ja vidim kao zabavu jer da se ne lazemo ovde od prve do poslednje strane niko nista ukljucujuci i mene nije pametno rekao!
jedina zajednicka stvar za sve nas odnosno 5 zajednickih stvari su
URUTAL GINKO VITAMIN E VITAMIN B I TINITUSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
eto to je moj odgovor tebi pedjag!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 10:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
magnet
Nemam nameru nikoga ovde da ubedjujem u lekovitost magneta a ni sam mnogo u to ne verujem.Uostalom videcemo kada spravicu zavrse!Koliko ja znam ljudi iz instituta Mihajlo Pupin nisu nikakvi diletanti vec ozbiljni strucnjaci!
TINITUSSSSSSSSS
Re: magnet
goranilic napisao:Nemam nameru nikoga ovde da ubedjujem u lekovitost magneta a ni sam mnogo u to ne verujem.Uostalom videcemo kada spravicu zavrse!Koliko ja znam ljudi iz instituta Mihajlo Pupin nisu nikakvi diletanti vec ozbiljni strucnjaci!
Re: magnet
Niko ovde i ne spori stručnost ljudi iz instituta Mihajlo Pupin, već su se javile sumnje da je vest tačna, tj. ja sam prvi pomislio da je neka da izvinete zajeb...ija, ukoliko je tačno da se na tome radi onda je to super vest i sa nestrpljenjem čekam dalji razvoj događaja, kao i verujem svi koji slušaju šuštanje izgubljenog kanala bez upaljenog televizoragoranilic napisao:Nemam nameru nikoga ovde da ubedjujem u lekovitost magneta a ni sam mnogo u to ne verujem.Uostalom videcemo kada spravicu zavrse!Koliko ja znam ljudi iz instituta Mihajlo Pupin nisu nikakvi diletanti vec ozbiljni strucnjaci!

Ja sam skoro nabavila neke magnete koji se inace koriste za okostavanje vratnog dela kicme, drzim ih na vratu tako da budu iza usiju i na glavi kao za bolju cirkulaciju. Zasad mi jedino obaraju pritisak koji je inace drasticno nizak
i imam manje glavobolje
.
Mozda i upali za tinitus heh!
Nego na jednom hrvatskom sajtu sam nasla da prodaju nausnice za tinitus. Visece su, dizajn je poprilicno diskutabilan, a i ne znam kako bi ih momci koristili. Mada ako pomazu predpostavljam da nije problem ako izgledate malo cudno, zar ne? Kostaju oko 10e + ptt troskovi.

Nego na jednom hrvatskom sajtu sam nasla da prodaju nausnice za tinitus. Visece su, dizajn je poprilicno diskutabilan, a i ne znam kako bi ih momci koristili. Mada ako pomazu predpostavljam da nije problem ako izgledate malo cudno, zar ne? Kostaju oko 10e + ptt troskovi.
evo jos jednog...............heheheheheh..............ma nabacis dve kajle na usi gurnes glavu petla u levo a guske u desno uvo ides tri koraka unapred pa dva unazad i to za samo 9.99$ sve uplate primam na broj ziro racuna 1001-10001-10000djoora napisao:Ja sam skoro nabavila neke magnete koji se inace koriste za okostavanje vratnog dela kicme, drzim ih na vratu tako da budu iza usiju i na glavi kao za bolju cirkulaciju. Zasad mi jedino obaraju pritisak koji je inace drasticno nizaki imam manje glavobolje
.
eto pa vi uplatite nemate sta da izgubite a ja mogu da zaradim
lol!!!
dobroooooooooo idemo dalje sa alternativnim nacinima lecenja
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 01, 2006 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
zujanje
Evo vec nekih 2 meseca mi se javalja neprestano zujanje u usima i osecam kao da mi je neki pritisak u glavi. kad otvorim vilicu sirom zujanje se smanji. ovo zujanje ne primecujem kad sam napolju ili kad je bilo kakav zvuk oko mene, ali ali kad sam u tisini strasno smeta !
mislio sam da ce nestati,ali jos uvek traje.
ove zime sam bio dosta neaktivan jer sam imao povredu zgloba sake, nisam pio nikakve lekove, samo sam mazao kojekavih gelovima.
inace imam 24 god, sportski sam tip, idem zimi rekereativno u teretanu, ne pusim, slabo pijem alkohol.
sto je najcudnije ovo se javilo kad sam zimus igrao igre na Soniju, a dok sam radio nije bilo nista. sad sam ponovo poceo da radim.
dal ovo mozda ima veze sa onim cepovima u usima od prljavstine i vate od stapica ?
inace radim na gradjevini, radim dosta sa busulicama.
inace mi je oduvek smetal jaka buka, pa sam stavljao bar vatu ili cepove u usi.
molim vas za savet sta da radim. dal da idem kod lekara i kojeg. mada bio sam za psao prosle god kod ORL i sve je bilo ok, mada sam neke tonove malo nisam cuo,ali sam prosao.
ja najvise sumnjam da su mi usi zapusene tim cepovima ili da je neki pritisak u glavi, mada sam merio pritisak i 120/80 je, sto je normalno koliko znam.
i dali mozete da mi preporucite neku dobru klinku za ORL preglede u Beogradu, naravno privatnu. nisam mi pare problem, samo da se resim ovog zujanja.
ove zime sam bio dosta neaktivan jer sam imao povredu zgloba sake, nisam pio nikakve lekove, samo sam mazao kojekavih gelovima.
inace imam 24 god, sportski sam tip, idem zimi rekereativno u teretanu, ne pusim, slabo pijem alkohol.
sto je najcudnije ovo se javilo kad sam zimus igrao igre na Soniju, a dok sam radio nije bilo nista. sad sam ponovo poceo da radim.
dal ovo mozda ima veze sa onim cepovima u usima od prljavstine i vate od stapica ?
molim vas za savet sta da radim. dal da idem kod lekara i kojeg. mada bio sam za psao prosle god kod ORL i sve je bilo ok, mada sam neke tonove malo nisam cuo,ali sam prosao.
ja najvise sumnjam da su mi usi zapusene tim cepovima ili da je neki pritisak u glavi, mada sam merio pritisak i 120/80 je, sto je normalno koliko znam.
i dali mozete da mi preporucite neku dobru klinku za ORL preglede u Beogradu, naravno privatnu. nisam mi pare problem, samo da se resim ovog zujanja.
Zivot je suvise kratak da bi sebi uskracivao stavi koje volis!
Re: zujanje
uuuuuuh sta reci, to je to!!! Zelim ti da ti prestane ,psihoyu napisao:Evo vec nekih 2 meseca mi se javalja neprestano zujanje u usima i osecam kao da mi je neki pritisak u glavi. kad otvorim vilicu sirom zujanje se smanji. ovo zujanje ne primecujem kad sam napolju ili kad je bilo kakav zvuk oko mene, ali ali kad sam u tisini strasno smeta !
meni zuji preko 2 god ovde nekima i duze izgleda da to nije problem koji bi orl mogao da resi.......
a pare..................jebes pare..........to ti nista ne vredi moz` da imas sve pare ovog sveta a uz te pare i zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
izgleda da moja mama ima tinitus... ali krecemo na prirodnu varijantu izlecenja...
postoji nesto sto ima veze sa geomagnetnim potencijalom same Zemlje, i mozete potpuno besplatno probati... u pitanju je "zemljisna banja", mesto na zemlji gde magnetne sile zemlje - zapravo lece ljude- neki od vas su culi ili citali za Najdanove krugove, u selu Mala Krsna, kod Pozarevca....
sve je potpuno besplatno, platite samo sopstveni prevoz do tamo - treba vam ukupno 4 odlazaka u toku mesec dana- stojite u "obelezenom krugu od 5 metara" pola sata - 1. i 2. dan uzastopno, a onda pauza od 5 dana, pa 6. dan ponovo stajanje od pola sata, opet 5 dana pauza - dolazak 6. dan...
nama je kuma izlecila koksaki u potpunosti, prijateljica detetu olaksala mucanje, hirurg prijatelj - eliminisao kocenje ruke - okostavanje...
Ne kosta vas nista - pogotovo sto nije u pitanju bolest... javicu vam efekte
postoji nesto sto ima veze sa geomagnetnim potencijalom same Zemlje, i mozete potpuno besplatno probati... u pitanju je "zemljisna banja", mesto na zemlji gde magnetne sile zemlje - zapravo lece ljude- neki od vas su culi ili citali za Najdanove krugove, u selu Mala Krsna, kod Pozarevca....
sve je potpuno besplatno, platite samo sopstveni prevoz do tamo - treba vam ukupno 4 odlazaka u toku mesec dana- stojite u "obelezenom krugu od 5 metara" pola sata - 1. i 2. dan uzastopno, a onda pauza od 5 dana, pa 6. dan ponovo stajanje od pola sata, opet 5 dana pauza - dolazak 6. dan...
nama je kuma izlecila koksaki u potpunosti, prijateljica detetu olaksala mucanje, hirurg prijatelj - eliminisao kocenje ruke - okostavanje...
Ne kosta vas nista - pogotovo sto nije u pitanju bolest... javicu vam efekte