U zadnjih pola godina, a mozda cak i duze konstatno mi je zapusena jedna nozdrva. Imam utisak da je cesce u pitanju desna, mada se smenjuju. Nisam nesto preterano ni obracao paznju na to i ziveo sam sa tim, ali u zadnje vreme to pocinje da mi smeta. Preko dana i nije u potpunosti zapusena, medjutim kada legnem, zapusi se skroz. Dok na drugu nozdrvu mogu da disem. Nos mi ne curi, ne mogu nista da izduvam. Takodje nemam glavobolje, mada osetim blagi pritisak u sinusima. I to ne na celu, nego ispod, sa leve ili desne strane, u zavisnosti od toga koja je nozdrva zapusena. Nisam koristio Olynth i slicne sprejeve, tako da nije od toga. Nemam bas vremena da idem po drzavnim lekarima, a pre godinu dana, kada sam bio privatno, platio sam da bi mi bilo receno da mi nije nista! Da li moze neko da barem pretpostavi dijagnozu preko interneta. Pretpostavljam da se radi o hronicnoj upali sinusa? Kako se to leci? Da li bi mi vredelo da pokusam sam da se izlecim, odnosno imam kuci inhalator, pa bi mozda to pomoglo? I sa cime se inhalirati? Znam da mi treba pantenol, ali sam zaboravio sta jos pored njega?
Bio bih zahvalan kada bi mi neko odgovorio, malo sam se raspisao, ali sam se trudio da detaljno objasnim o cemu se radi