E ovako momci,bio sam u petak na kontroli i nista se epohalno nije desilo. Posto mi je ustanovljeno da imam alergiju na grinje i na polen trave,propisala mi neki lek protiv alergije i humex(morska voda) da usmrkavam u nos to je sve protiv alergije i to naravno nema veze sa zadahom. I ono glavno, uputila me je da radim CT paranazalnih sinusa,upravo zbog tog gadnog sekreta pa da se vidi u cemu je problem. E sad ja se nadam da su sinusi problem i da ce ct snimak pokazati da nije nesto u redu sa sinusima i ako tako bude, odmah cu ZAHTEVATI OPERACIJU,posto kontam da ovo mogu izleciti samo nekom operacijom,do sad sam svasta koristio(svasta zvakao,pio,ispirao,usmrkavao) i sve bi dzabe.Nesto od tih svih preparata je i davalo neki rezultat,ali to je sve bilo kratkog daha. Rekla mi je takodje da koristim daktanol gel i caj od kantariona da koliko toliko ubijam stetne gljivice. Inace Joki smes koristiti sodu,meni je moj lekar opste prakse jos pre savetovao da koristim sodu protiv gljivica,ali veruj mi da sa tim neces resiti problem,samo ces ga mozda maskirati. Kontrolu imam za mesec dana,moram do tad uraditi i ct snimak,a kod nas u NS se na ct snimmanje ceka 4 meseca i naravno opet cu morati kod privatnika i opet da ispljunem 10 crvenih,kao gastroskopiju kad sam radio,majku im lopovsku.

Nego Joki jel ima ista novo kod tebe jesi ista saznao/uradio? I jel znas mozda kolko kod tebe u SU kosta ct snimanje sinusa kod privatnika?