Upala Ahilove Tetive i Otok Palca na Levoj Nozi
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 06, 2018 10:57 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Upala Ahilove Tetive i Otok Palca na Levoj Nozi
Hvala, druže!
-
- Novi član
Update:
Prestao s lekovima već juče. Interesantno je to što se bol vratio po prestanku terapije. Evo već drugi dan bez lekova i bol u navedenim zglobovima opet prisutan.
Kontrola je sutra pa ćemo da vidimo dalji tok. Kopka me što na internetu piše da reaktivni artritis nije izlečiv. Nego čekam nalaz bakterija i iskreno se nadam da je u pitanju neka kako bih mogao da lečim uzrok.
Prestao s lekovima već juče. Interesantno je to što se bol vratio po prestanku terapije. Evo već drugi dan bez lekova i bol u navedenim zglobovima opet prisutan.
Kontrola je sutra pa ćemo da vidimo dalji tok. Kopka me što na internetu piše da reaktivni artritis nije izlečiv. Nego čekam nalaz bakterija i iskreno se nadam da je u pitanju neka kako bih mogao da lečim uzrok.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Изгледа да ниси прочитао какви су то "лекови" које су ти преписали. Кортикостероид и аналгетик баш и не лече.
Какав налаз бактерија?
Какав налаз бактерија?
-
- Novi član
Pretpostavio sam da je tako...
Videću danas ako mogu da uzmem rezultate jer piše na sajtu da su gotovi, pa javljam ovde.
Videću danas ako mogu da uzmem rezultate jer piše na sajtu da su gotovi, pa javljam ovde.
-
- Novi član
Stigle bakterijice. Sve je negativno sem mycoplasma pneumoniae IgG. Evo slike ispod.
https://postimg.cc/QB58XC0P
Imam 32,24 U/ml. Pozitivno je preko 30 U/ml.
Zakazano mi je popodne kod reumatologa pa ćemo videti šta i kako.
https://postimg.cc/QB58XC0P
Imam 32,24 U/ml. Pozitivno je preko 30 U/ml.
Zakazano mi je popodne kod reumatologa pa ćemo videti šta i kako.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не знам да ли бактерије у мокраћи могу имати везе са стопалом. Јави.
-
- Novi član
Bio sam juče kod doktora. Ovo što je pozitivno znači da sam nekada bio u kontaktu s tom bakterijom, što znači da bakterije nemam. Nemam ni hlamidiju koja je najčešći uzrok reaktivnog artritisa, a ni u mokraći nemam bakterije.
Rekao mi je da nastavim prethodna 3 leka, kao i Dovicin, da bi se neka druga bakterija, ukoliko postoji, eliminisala.
Budući da još nismo otkrili uzročnika artritisa, ostajem na ovim kortikosteroidima i analgeticima narednih 15 dana, pa kontrola.
Baš sam se ovog i plašio, da se ništa ne otkrije, jer sada ima još dugo do konačne dijagnoze, ali uteha mi je što mi je reumatolog rekao da je moguće da se izleči, samo treba biti strpljiv.
Odradili smo i ultrazvuk opet i tačno se vidi da se sve povratilo od kako sam prestao da pijem lekove. Koleno se 100% vratilo na svoje, prsti na nogama su takođe 100%, a za ahilovu tetivu je rekao da je malo manja i da se oporavlja koliko toliko.
Rekao mi je da nastavim prethodna 3 leka, kao i Dovicin, da bi se neka druga bakterija, ukoliko postoji, eliminisala.
Budući da još nismo otkrili uzročnika artritisa, ostajem na ovim kortikosteroidima i analgeticima narednih 15 dana, pa kontrola.
Baš sam se ovog i plašio, da se ništa ne otkrije, jer sada ima još dugo do konačne dijagnoze, ali uteha mi je što mi je reumatolog rekao da je moguće da se izleči, samo treba biti strpljiv.
Odradili smo i ultrazvuk opet i tačno se vidi da se sve povratilo od kako sam prestao da pijem lekove. Koleno se 100% vratilo na svoje, prsti na nogama su takođe 100%, a za ahilovu tetivu je rekao da je malo manja i da se oporavlja koliko toliko.
-
- Novi član
Nego, šta misliš da li bih smeo da radim npr zgibove i propadanja samo dok mi ne prođe ovaj artritis na nogama? Ja sam navikao da treniram, mnogo mi teško pada ovo sedenje, čak sam i stomak nabacio 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мислим да само не смеш да форсираш проблематична места на телу.
Јесам ли ти спомињао лечење магнетима?
Јесам ли ти спомињао лечење магнетима?
-
- Novi član
Jesi. Videću šta reumatolog misli o tome, da li će da predloži.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То значи да их ниси употребио нити си ишта проучавао?
Неће лекар предложити употребу сталних магнета (осим ако "ради" у Енерџетиксу), а можда ће ти рећи да изазивају канцер.
Неће лекар предложити употребу сталних магнета (осим ако "ради" у Енерџетиксу), а можда ће ти рећи да изазивају канцер.
-
- Novi član
Da budem iskren, nisam ništa proučavao i upotrebljavao.
Ali sam čuo za tu vrstu "terapije" ili šta god. Misliš da može biti od pomoći?
Ali sam čuo za tu vrstu "terapije" ili šta god. Misliš da može biti od pomoći?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Све оно што организам може самостално да уради на својој регенерацији то стално магнетно поље вишеструко убрзава. Ако би ти се хрскавица у куку опоравила за 100 година, са магнетима ће за 1 годину. Ако ће ти се крвни излив ресорбовати за месец дана, са магнетима ће за пет. И тако даље.
И сваки пут па тако и овај напомињем да не треба користити оне мале и прескупе магнете, него што јаче и обичне а они иначе нису скупи. "Магнетна терапија" која се ради на физикалним медицинама никакве везе нема са овим шта ја причам. Имаш о томе на мом сајту почевши одавде: http://*/index.html?stranica=s ... je/magneti.
И сваки пут па тако и овај напомињем да не треба користити оне мале и прескупе магнете, него што јаче и обичне а они иначе нису скупи. "Магнетна терапија" која се ради на физикалним медицинама никакве везе нема са овим шта ја причам. Имаш о томе на мом сајту почевши одавде: http://*/index.html?stranica=s ... je/magneti.
-
- Novi član
Pročitao sam. Iskren da budem, ja za ovo nikad nisam čuo, a informisan sam i dosta čitam.
Deluje nešto kao što bih mogao da probam, samo me ovaj deo za povećanje bola malo brine, jer ja trenutno imam bolove u tim tetivama.
Deluje nešto kao što bih mogao da probam, samo me ovaj deo za povećanje bola malo brine, jer ja trenutno imam bolove u tim tetivama.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Евентуално појачање бола значило би да имаш озбиљну упалу па би таква терапија била веома пожељна. Држао би магнете док можеш бол да издржиш, а онда би направио паузу док бол не прође и онда поново вратиш магнете. Тако би се "малтретирао" неколико дана и решио проблем.