Pozdrav Majja i Bond!
Najpre hocu da vam se zahvalim sto se zaista trudite da mi pomognete. Zahvaljujuci vama a i ostalima saznala sam sta me interesuje, sad mi je mnogo lakse i nadam se da cu se izboriti protiv ovog problema uspesno

.E sad imam jos par pitanja za vas, (svejedno ko ce odgovoriti, vidim da imate iskustva oboje), dakle, da li je moguce da uzmem nekako uput odavde, a mislim da cu uspeti, jer mislim da u Sapcu ne rade kompjutersko odredjivanje deformiteta stopala, i da dodjem do tog doktora, da ne moram da placam bar taj pregled, ako je moguce?Kakav je sistem? Mora li da se zakazuje kod njega, i da li je tesko doci do njega? Jos nesto, konacno su mi dali da izvadim nalaze, sad evo idem...(sedimantacija, fibrinogen, i jos nesto...ne mogu da procitam

, da ponovim bris grla- posto mi je nadjena streptokoka pre mesec dana, zatim bris jezika, i nosa da vide da li moj problem potice mozda i od neke bakterije (mislim na bolove u zglobovima). Trazicu naravno i ostale potrebne nalaze,(javite mi ako je jos nesto veoma bitno), da odktlonim sumnju da je nesto drugo u pitanju, a onda kod ortopeda i ako je potrebno i kod reumatologa. Eto tako, sutra idem na more pa ako se ne cujemo, obavesticu vas posle toga kako napredujem

. Veeeliki pooooozdrav