PITAJTE ORTOPEDA

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
milica podgorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2015 2:12 pm

Re: PITAJTE ORTOPEDA

Post od milica podgorica »

Kod nas fizikalne terapije traju 10-15min, ne vidim efekta tu, zato pitam sta je bolje od ovo dvoje. Molim strucno lice da mi odgovori na poruku
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Мислим да сам био јасан. Не ради се о физикалној терапији него вежбама које мораш да радиш свакодневно много дуже од 15 минута.

Теретана не долази у обзир, а ни јога ти неће много помоћи јер је потребно радити циљане вежбе.
Jokersu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 9:39 pm
Kontakt:

Post od Jokersu »

aaaca će u sledećem postu stručno da ti objasni da treba da koristiš magnete, to je rešenje za sve :D.
Ne postoji tema gde on ne nudi magnete :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Магнетно поље не може да изврши разгибавање и растезање лигамената и тетива.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Jokersu napisao:aaaca će u sledećem postu stručno da ti objasni da treba da koristiš magnete, to je rešenje za sve :D.
Ne postoji tema gde on ne nudi magnete :D
Узгред, како твоја хрскавица од пре две године?
Jokersu
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jokersu »

Hvala na pitanju, loše
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Жао ми је.

Да си ме послушао пре две године када сам ти написао да ставиш магнет, до сада би био здрав, поодавно. А ниси хтео да потрошиш један евро.
Jokersu
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jokersu »

Koji ti je ovo nalog po redu? Mislim šta je poenta otvaranje nekoliko naloga na forumu? Možda te banuju zbog stučnosti za svaku granu medicine ili reklame za magnete?
Da si ponovo pročitao moj post od pre dve godine, shvatio bi zašto nisam kupio magnet.
Džaba su tebi lekari sto puta napisali da ne postoji način (ni lek) da se hrskavica obnovi.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Трудим се да помогнем људима, колико могу. То је разлог мог постојања на овом форуму.

Вера је потребна да би Бог чинио чуда преко тебе, али за дејство магнета вера у магнете није потребна.

Ако си тако убеђен да продајем магнете, зар ти није запало за око да никоме нисам рекао да се мени јави него сам их упућивао на разне произвођаче, зависно од тога где ко живи? Или мислиш да сам са свим произвођачима магнета направио дил?

Лекари које си ти пратио су написали то што си рекао. Неки други су написали нешто другачије, а ја то проверио. Ти си у заблуди, а ја знам шта причам јер сам искусио лековито дејство сталног магнетног поља.
Jokersu
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jokersu »

Bio sam kod nekoliko vrsnih ortopeda koji svi isto to tvrde. Eto ako može neki link gde lekar ortoped, pod svojim imenom tvrdi da se hrskavica obnavlja i naravno kojom terapijom.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ништа теби не вреди линк ни неки текст.

Не видим шта те је коштало да испробаш? Крајње једноставно. Учврстиш магнет на ластиж и ставиш око колена и тако га носиш цео дан и тако годину дана. А већ после месец дана ти буде мало боље па се сам увериш. Без пара, ризика, малтретирања, нуспојава...
Jokersu
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jokersu »

Vredeo bi link i text da postoji. Opet nisi pročitao post od pre dve godine zašto nisam kupio i probao magnete. Mislim da nema svrhe nastavljati diskusiju sa tobom, pošto svoje tvrdnje ne možeš da potkrepiš naučnim tekstovima, nego samo rekla kazala. Da si lekar i da tako nešto tvrdiš imao bi neko pokriće u naučnim istraživanjima ili ne bi to tvrdio.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Нађи књигу Основи магнетотерапије од проф. Лажетића из Новога Сада, па ћеш видети. Осим тога прочитај истраживања проф. Душанке Мандић. То сам ти и тада рекао али није вредело.

Баш је глупо да се патиш две године а не испробаш нешто једноставно.

Међутим, свакако нема смисла да се ја више трудим од тебе да ти помогнем. Збогом.
Jokersu
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Jokersu »

Auuuu pročitao sam par tema o tebi na ovom forumu, pa mislim da nema potrebe da dalje diskutujemo.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Jokersu napisao:Auuuu pročitao sam par tema o tebi na ovom forumu, pa mislim da nema potrebe da dalje diskutujemo.
Као што сам рекао да неће вредети и био сам у праву.

Па то је класична фора. Када више немаш аргумената онда почнеш са измишљотинама, дисквалификацијама и увредама.

Штета твоје ноге, ал' шта да се ради.
Odgovori