Ostar bol u kolenima, doktori ne daju dijagnozu. Pomozi te
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ostar bol u kolenima, doktori ne daju dijagnozu. Pomozi te
Bila sam na poliklinici, doktor mi je rekao da su mi ostecene hrskavice i poslao me na Seltres banji, ali nije napisao konacnu dijagnozu. Imala sam terapiju magneta, lasera, elektro, radila staticke vezbe. Terapija je trajala 20 dana i malo mi je bilo bolje. Medjutim to dugo nije trajalo. Oko nedelju dana nisam imala bolove, a onda su se opet vratili. Ne mogu normalno da sedim, da spavam, stalno mi krckaju kolena. Kada dugo stojim u jednom mestu, jedva pomerim nogu, osecam odvratan bol. Snimala sa kolena i samo pise da imam " suzenu zglobnu pukotinu"? Ali sta to znaci, doktori mi nisu odgovorili. Da li mozda imam artrozu? Sta mislite da li mozda treba da obavim neka dodatna ispitivanja?
Imam 22 godine. A da zaboravila sam da kazem da ima problema i sa kicmom. Da li mozda moze da bude, da me od kicme bole kolena?
Imam 22 godine. A da zaboravila sam da kazem da ima problema i sa kicmom. Da li mozda moze da bude, da me od kicme bole kolena?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
vrlo verovatno da ste zbog problema i bolova u ledjima vishe opteretili kolena, to je uslovno posledichno! ljudi sa bolovima u ledjima se vishe oslanjaju na noge kao pokretacha pri ustajanju sedenju i tad znaju da stradaju kolene hrskavice!
a u banju nisu smeli da vas prime bez zvanichne dijagnoze, ne moze se tek tako neko slati na magnet i terapije!
ako je u pitanju taj suzen pukotinski prostor u pitanju su blaze artritichne promene, to mozete da regulishete jachanjem mishica kolenog zgloba!
a u banju nisu smeli da vas prime bez zvanichne dijagnoze, ne moze se tek tako neko slati na magnet i terapije!
ako je u pitanju taj suzen pukotinski prostor u pitanju su blaze artritichne promene, to mozete da regulishete jachanjem mishica kolenog zgloba!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- tamaraft
- Stalni član
nemash vremena da sebi posvetish pola sata u toku dana?
nemoj da te bijem!

imash vremene nego nisi navikla da radish vezbe! sve te vezbe koje si radila improvizuj u kucnim uslovima!
a tvoj subjektivni osecaj nije bitan, bitno je da ti vezbe odradish i da se mishic postepeno ojachava....
nemoj da te bijem!

imash vremene nego nisi navikla da radish vezbe! sve te vezbe koje si radila improvizuj u kucnim uslovima!
a tvoj subjektivni osecaj nije bitan, bitno je da ti vezbe odradish i da se mishic postepeno ojachava....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
Rada Q
Ma radim ja vezbe, kazem ti, ali doktor mi je preporucio da se bavim nekim sportom, da vozim bajs. A za to bas i nemem vremena, na to sam mislila. Da li mislis da bi trebala da uradim neke analize?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Kontakt:
Pa ako ste student, onda je lako, u prevozu malo ispravljajte i savijajte nogu u kolenu, potom dok uchite isto to... uglavnom svaki slobodan momenat. Ne treba za ovako nesto ici ne znam gde, presvlaciti se u trenerke i raditi sta ti ja znam sta. Prosto savijanje i opruzanje kolena ce dosta da pomogne.
Sve najbolje.
- tamaraft
- Stalni član
najjednostavnije da se shvati je u pitanju kineziterapijska manipulacija koja laike podseca na kiropraktiku, a u svakom sluchaju bi bilo dobro da se obratite fizioterpeutu!
Po mogucstvu ne nekom koji radi u domu zdravlja vec privatno ili pri nekom vecem rehabilitacionom centru!
Po mogucstvu ne nekom koji radi u domu zdravlja vec privatno ili pri nekom vecem rehabilitacionom centru!