Imam 19 godina,imam vise deformiteta,znaci krivu kicmu,ne bas mnogo,ali ne ni malo,vidi se pogptovu kad sam u majici.Imam i "pilece grudi",valjda ih tako zovu,ispupcene su ka napolju.Imam i X noge,i to mi nije mnogo izrazeno,ali ipak se poznaje.Znaci ocajno sam gradjen.Inace imam 87 kg i visok sam 1.86,a uzak sam nekako u ramenima,i povijena su mi nekako u napred malo,tako da se cini kao da imam 10 kg manje!!!Nisam se nikad bavio sportom,uvek sam sedeo kod kuce.Kad sam imao 6 godina imao sam jaku reumatsku groznicu.Mislim da su tada poceli da mi se razvijaju deformiteti,i jos se posle nisam bavijo sportom i uvek sam sedeo kod kuce...nisam uopste pridavao znacaja tome.I zato sam danas u ovakvoj situaciji.
Sada mi je strasno tesko,i zao sto nisam o tome ranije mislio.To mi je nabilo STRASAN kompleks.Spreman sam da uradim APSOLUTNO SVE da ispravim ove deformitete koliko je to god moguce u ovim godinama!!!Spreman sam da vezbam i po 5 sati dnevno,ukoliko to moze dati rezultate!!!Bas mi je mnogo tesko,na sve sam spreman,valjda sam postao konacno svestan da to ako se ne resi na vreme ostaje za ceo zivot!Nadam se da mi nije kasno.
E sad mi recite,moze li se,i kolikoj meri u mojim godinama uticati na deformitete,uz aktivan rad?Ja sam cuo da se to leci samo do 18-te godine,neko kaze do 25-te...Sta je istina,kakve su meni sanse,i koliko mogu da uradim ako se potrudim,MOLIM VAS recite mi?