Ja ti rekoh srecno!
To u mojim postovima znachi da od mene vishe necesh chuti nijedan savet!
MALLET FINGER - povreda malog prsta
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
ok prosao je ovaj period nosenja naprstka,koga sam nasao jedva... znaci ti ulosci se uopste ne prave kod nas... treba danas da skinem taj ulozak i da pocnem sa fizioterapijom mozda ili nekim vezbama... jel zna neko u bg-u gde se moze ici na te fizioterapije i vezbe... i koliko treba da prodje da bih se vratio sportskim aktivnostima tipa basket, vaterpolo ... postoji li neka preventiva da se ta povreda ne desi? neki sportske trake ?
zna li neko? bio bih zahvalan...
pozdrav za tamaru! i tvoj odgovor bi mi dobrodosao... ja se ewo javno izvinjavam za onakav ton obracanja od pre (nisu mi sve ovce bile na broju pogotovo sto mi je povreda bila poremetila neke planove, ali to nije opravdanje...)
poz
zna li neko? bio bih zahvalan...
pozdrav za tamaru! i tvoj odgovor bi mi dobrodosao... ja se ewo javno izvinjavam za onakav ton obracanja od pre (nisu mi sve ovce bile na broju pogotovo sto mi je povreda bila poremetila neke planove, ali to nije opravdanje...)
poz
pa znas kako...javljali su se...genijalci kao ti sa svojim "savetima" ...konus napisao:zaista znas da zahvališ, garant ti se niko nece ni javiti ako procita tvoje prethodno zahvaljivanje na savetima.
da ja idem nekome da kupujem cokoladice i sokove... hahaha ewo i sad
se smejem kad procitam taj post...
tako da ako nemas neki konstruktivan predlog , PALI BRATE !!!
Re: MALLET FINGER - povreda malog prsta
Pre par meseci povredio sam mali prst leve sake na kosarci, i doslo je do deformisanja drugog zgloba. Nije me bolelo, pa je doktor ssamo konstantovao da ne mora ni da se snima, i rekao mi je da stavljam led i masiram i da ce proci otok a samim tim i zakrivljenje. Medjutim, kada je otok spao, prst je ostao u zakrivljenom polozaju, a ja sam ponovo otisao kod doktora koji mi je rekao da to mora tako da ostane kod ove vrste povrede! I ja sam se pomirio sa tim, jer me nije ni bolelo, ni smetalo previse..Medjutim u poslednje vreme mi jako smeta, prst ''krcka'' i boli me...Moje pitanje glasi, da li bi operacija mogla da pomogne u nekoj meri u ovom stadijumu...Znam da zvuci vrlo cudno sto tek sada pokusavam da resim ovaj problem, ali jednostavno sam se tada bio pomirio sa recima doktora. Nadam se vasem razumevanju, zaista mi treba pomoc.
Re: MALLET FINGER - povreda malog prsta
Zar niko nema bar neki savet?