Da bi snimak bio dokaz, to mora da bude snimak iste osobe pre i posle intervencije sa magnetima. Meni je koleno i dalje bilo u losem stanju nakom magneta a deluje ponekada na bol slicno kao razne druge fizikalne terapije pomazu ne za regeneraciju.Omega napisao:
Gledao sam i ja te snimke, mogu svi da ih vide, javno su dostupni na sajtovima, i na njima sam video smešne stvari za koje je prevara slaba reč.
Sa preciziram, nemam nešto naročito protiv Dr Dušanke i njenih metoda, samo kažem da su u dobroj meri neefikasne, kao i da je cena magneta nehumana.
Sto se tice cene magneta znam od koga ih nabavljaju i koliko ih placaju (otprilike) i ta cena je zanemarljiva u odnosu na cenu po kojoj se prodaju.
PRP je meni za par nedelja popravio zadnji "rog" unutrasnjeg meniskusa koji je bio napukao. To sam ustanovio koristeci ultrazvuk, dakle ne MR, ali moguce je da cu uskoro verifikovati i MR-om jer imam MR snimak pre terapije.Omega napisao:
Što se tiče mogućih pojava trombova zbog PRP metode, realno postoji ta mogućnost, nije loše podrobnije se o tome raspitati.
Cena i PRP metode je van svake logike, previše zaista.
Inace metod kojim sam ja dobijao PRP najverovatnije nije najbolji, i po pitanju kolicine, kao i po pitanju toga sto prp nije bio aktoviran kalcijum hloridom kada dolazi do visesruko vece produkcije faktora rasta.
Dakle da cena PRP-a je bas velika, medjutim postoje dve mogucnosti:
1) Ici van beograda, gde kosta 4 000 po injekciji, medutim to mesto ima par losih strana. Koga interesuje neka mi posalje poruku. Ja sam slucajno nasao to mesto.
2) Raditi sam, kupiti centrifugu za 100-200 EUR-a i onda angazovati nekoga za davanje injekcije u ciljani zglob.