Prvo sam na treningu negdje u martu 2006. godine naišao na problem sa koljenom , jer sam pao pošto sam bio slabiji u duelu i kako mi je doktor rekao da je došlo do istegnuća ukrštenih ligamenata ( al to je bilo ono na njegov osjećaj ništa nije snimio), tada sam dobio gips i nosio sam ga 10 dana i nakon toga sam 4 mjeseca pauzirao i opet se počeo baviti, jedinim što volim a to je fudbal.
I eto sada opet mi se desilo 31.7.2007 isto koljeno pao sam nezgodno i koljeno je oteklo. Kad sam došao kod doktora reko je da je najbolje "operacija" ajde reko on zna najbolje pusti ga i odem na tu Artoskopiju.
I evo šta mi je ustanovljeno nakon artoskopije.
Pacijent je primljen radi artoskopije lijevog koljena zbog suspektne lezije medijalnog meniska. Pacijent je pripremljen za operaciju ambulantno te sutradan po prijemu se uradi gore navedeni operativni zahvat.
Artoskopski nalaz: nakon ispiranja zgloba se ne vidi oštećenje meniskusa, ali je prisutna kompletna ruptura prednjeg ukrštenog ligamenta.
A ostalo iz otpusnice je samo formalnost koji lijekovi se koriste posle i slično.
Posle ovog mi je reko da moram otići na operaciju tog ligamenta kako bi se mogao nastaviti baviti profesionalno ( jer imam velike ambicije ).
Mene zanima da li je to sve tako crno kako su mi rekli da li je operacija neophodna za bavljenje sportom ili mogu naći drugi način u vidu terapija i jačanja tog ligamenta. A drugo 14 dana posle operacije koljeno mi je otečeno ali mogu da hodam bez štaka i rečeno mi je da radim sve što me ne boli, da li je to normalno kako je to otečeno i oćel to brzo spast , taj otok.
Ako mi ko može pomoći bilo bi super da riješim sve dileme.
Unaprijed hvala!
evo ja ću uploadati otpusnicu pa nek profesionalci vide šta je