Naravno da ce povreda skochnog zgloba rezultovati i poremecajem rada kolena, kuka pa i kichmenog stuba!
Bolove koje osecate uzrokovala je dekondicioniranost, smanjenje mishicne mase, poshto koliko se secam pominjali ste da ste na rehabilitaciji vec neko vreme i da osecate da su mishici ledja slabi!
To svakako ne smete da dopustite, trazite od terapeuta da vam pokaze vezbe za jachanje mishica ledja i odgovorite na drugoj temi sve o povredi stopala o kojoj govorite!
BOL U LEDJIMA
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: BOL U LEDJIMA
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Danas mam isto bila kod terapeuta,on mi radi istezanje i rekao je da ja mogu kuci da radim(da savijem nogu u koleno i povucem ka grudima,prvo jednu,pa drugu,pa obe)i to je sve sto mi je rekao
Pitala sam kako da ojacam ledja,sta da radim kuci za ledja,za nogu,za list koji mi je zgrcen
Stavio mi je struju na list,dok sam bila istegnuta,i nista mi nije rekao kuci da radim.
Stvarno mi treba pomic,idem pravo u provaliju,
sve mi je gore i gore.Sad ne znam ili on ne zna ili nece da mi kaze.
Ako bi mogla da mi das neki savet hvala ti,jer ja stvarno izmenja fizioterapeute,a meni nista bolje.21.imam magnetnu,ne znam dal da trazim i snimanje ili magnetnu za skocni sglob i list?
Hvala ti u svakom slucaju....Ja sam mnogo zabrinuta

Stavio mi je struju na list,dok sam bila istegnuta,i nista mi nije rekao kuci da radim.
Stvarno mi treba pomic,idem pravo u provaliju,

Ako bi mogla da mi das neki savet hvala ti,jer ja stvarno izmenja fizioterapeute,a meni nista bolje.21.imam magnetnu,ne znam dal da trazim i snimanje ili magnetnu za skocni sglob i list?
Hvala ti u svakom slucaju....Ja sam mnogo zabrinuta

tamaraft,,,
Molim Vas da mi odgovorite da li su moji bolovi u krstima kukovima moguca posledica upale debelog creva-kolagen-kolitisa ili hronicne upale prostate jer mi se cini da obicno osetim problem negde dole npr.(kad stegnem cmar) kao da zatezem neke bolne misice a posle koji dan pocne da me boli u kuku-jednom ili drugom ili u oba i ceo taj donji deo i zateze mi kroz nogu-da moram da santam-
Obicno me prolazi od Diklofena al njega izbegavam zbog kolitisa i gastritisa pa sad mazem tedonalom i malo pomaze--
INACE-ti bolovi pocnu za jedan dan a nekad tako i prestanu-i sami od sebe-mada retko-
HVALA UNAPRED
Molim Vas da mi odgovorite da li su moji bolovi u krstima kukovima moguca posledica upale debelog creva-kolagen-kolitisa ili hronicne upale prostate jer mi se cini da obicno osetim problem negde dole npr.(kad stegnem cmar) kao da zatezem neke bolne misice a posle koji dan pocne da me boli u kuku-jednom ili drugom ili u oba i ceo taj donji deo i zateze mi kroz nogu-da moram da santam-
Obicno me prolazi od Diklofena al njega izbegavam zbog kolitisa i gastritisa pa sad mazem tedonalom i malo pomaze--
INACE-ti bolovi pocnu za jedan dan a nekad tako i prestanu-i sami od sebe-mada retko-
HVALA UNAPRED