Најлакше је да му проследиш линк, па да он сам погледа карактеристике.
Када је магнет аксијално магнетисан полови су му са горње и доње стране и тада је највећа запремина простора у коме постоји стално магнетно поље. То је важно да би што више ткива било под утицајем магнетног поља. Не могу овде да објашњавам теорију магнетизма и магнетотерапију јер је превише компликовано за овакав начин комуникације. Надам се да је ово довољно.
Bol u kolenu ?!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bol u kolenu ?!
Da li ste vi bili kod lekara i kakav nalaz ste dobili uopshte??ljanmii napisao:Idem sutra kod lekara..samo se nadam da nije kasno s obzirom da je proslo skoro mesec dana :/
Kakavu kombinaciju fizikalne terapije ste dobili?
Nemojte se baviti madjionicarskim trikovima vec svoje koleno izleciti na pravi nachin!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ljanmii napisao:Bio sam kod lekara i kaze da se radi o prvom stepenu istegnuca medijalnog ligamenta i imam fizikalne terapije 10 dana i da ne opreterecujem previse nogu desetak dana pa kontrola
Неки су толико заслепљени мржњом према традиционалним начинима лечења, да чак и не читају шта је написано. Такви не треба да се баве радом с људима.tamaraft napisao:Da li ste vi bili kod lekara i kakav nalaz ste dobili uopshte??
Kakavu kombinaciju fizikalne terapije ste dobili?
Nemojte se baviti madjionicarskim trikovima vec svoje koleno izleciti na pravi nachin!
- tamaraft
- Stalni član
Govorim o sadasnjem stanju, prvi post je bio pre 10 dana!
Kakav je nalaz sada posle fizikalne terapije? I koja je kombinacija terapija u pitanju!
aa_aca Nemam nikakvu zelju da se prepirem sa osobom kao sto ste Vi! Uskoro ce i neki od admina da odreaguje na Vase reklame i postove koji nemaju veze sa mozgom! Pozdrav i svako dobro!
Kakav je nalaz sada posle fizikalne terapije? I koja je kombinacija terapija u pitanju!
aa_aca Nemam nikakvu zelju da se prepirem sa osobom kao sto ste Vi! Uskoro ce i neki od admina da odreaguje na Vase reklame i postove koji nemaju veze sa mozgom! Pozdrav i svako dobro!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Они су већ одреаговали на моје "рекламе", а надам се да ће и на Ваше увредљиве коментаре. Веза са мозгом је очигледно врло субјективна ствар.tamaraft napisao:.........aa_aca Nemam nikakvu zelju da se prepirem sa osobom kao sto ste Vi! Uskoro ce i neki od admina da odreaguje na Vase reklame i postove koji nemaju veze sa mozgom! Pozdrav i svako dobro!
Некима баш смета што нису једини на форуму и што се неко трећи усуђује да има другачије мишљење. Сведоци смо таквих ставова у ближој и даљој историји.
Bio sam kod lekara.. dobio sam 30 minuta magnet,15 struje i 15 laser. Imam jos par terapija,ali ne opterecujem sada nogu maltene uopste i trudim se da je ni ne savijam(tako je rekao doktor) tako da cu videti da li ce biti bolje 

А када ти прође та терапија, навали на стални целодневни магнет. Ваљда ћеш га ускоро набавити. У међувремену немој да зезнеш другу ногу тиме што ћеш цео терет пребацити на њу.
A,možda ne bi bilo loše da se ceo život podredi boravku u magnetnom polju...da kupi magnetni štapić za vodu pa da pije namagnetisanu vodu,da možda spava u magnetnom polju ili da oko stana opaše isto...mada postoji mali problem kao što je ubrzan rast cisti i tumora,povećana mogućnost krvarenja,ali to možda nije toliko važno koliko život podrediti magnetnom polju..... i samo magnetnom polju!
- tamaraft
- Stalni član

Дакле неки стварно немају мере. Лепо је Ајнштајн рекао. Прочитајте на мом сајту. Хе, хе.
Ко није упућен, да му кажем да ми стално боравимо у Земљином магнетном пољу. Пошто је Земљино магнетно поље све слабије то је један фактор због кога су људи све болеснији. Када га више не буде, неће ни нас бити - када се полови буду заменили. Међутим, ово је физика, која је недокучива за неке особе.
Оно за "раст тумора, повећање крварења" и остали "проблеми" су само маркетинг оних који врло добро знају корисно дејство сталног магнетног поља. Ако ништа друго, стално магнетно поље је непревазиђено у примени код зарастања рана и прелома.
Споменути магнетни штапићи, као и магнетни накит, представљају злоупотребу познатих података о корисности сталних магнета. Тако неки згрћу велике паре, а они који су их купили имају занемарљиву добробит.
Душан Радовић је својевремено рекао нешто што представља живу истину и веома је применљиво на ову ситуацију. Ко жели нека погледа на мом сајту, чија адреса је и у профилу.

Ко није упућен, да му кажем да ми стално боравимо у Земљином магнетном пољу. Пошто је Земљино магнетно поље све слабије то је један фактор због кога су људи све болеснији. Када га више не буде, неће ни нас бити - када се полови буду заменили. Међутим, ово је физика, која је недокучива за неке особе.
Оно за "раст тумора, повећање крварења" и остали "проблеми" су само маркетинг оних који врло добро знају корисно дејство сталног магнетног поља. Ако ништа друго, стално магнетно поље је непревазиђено у примени код зарастања рана и прелома.
Споменути магнетни штапићи, као и магнетни накит, представљају злоупотребу познатих података о корисности сталних магнета. Тако неки згрћу велике паре, а они који су их купили имају занемарљиву добробит.
Душан Радовић је својевремено рекао нешто што представља живу истину и веома је применљиво на ову ситуацију. Ко жели нека погледа на мом сајту, чија адреса је и у профилу.