bol desnog kuka
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bol u kuku veoma lako moze da bude zbog iliotibial band syndroma :
(javlja se zbog nepravilnog sedenja, ukrstanja nogu u sedecem polozaju, polozaja spavanja, spotskih aktivnosti, trcanje, voznja bicikla, itd...) Detaljnije :
http://www.aafp.org/afp/20050415/1545.html
(javlja se zbog nepravilnog sedenja, ukrstanja nogu u sedecem polozaju, polozaja spavanja, spotskih aktivnosti, trcanje, voznja bicikla, itd...) Detaljnije :
http://www.aafp.org/afp/20050415/1545.html
-
- Aktivan član
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Kontakt:
Vec 2-3 nedelje osecam jak bol u butinama, tacnije sa spoljne strane - odmah ispod kukova. recimo uopste vise ne mogu da sedim u turskom sedu, a bol kada malo vise rasirim noge bude prilicno ostar. boli me i sa jedne i sa druge strane s tim sto je kod desne noge bol nesto naglaseniji. zadnjih par dana osecam povremen blag bol i u sedalnom predelu, odnosno u zadnjem delu butina, cini mi se da se to desava kada malo duze hodam. inace neposredno pre nego sto su bolovi poceli isla sam ceo mesec intenzivno na power plate. onda sam se razbolela i prekinula sa vezbama i cini mi se da su u tom periodu bolovi poceli. tada sam uzimala panklav. pretpostavljam da bolove ne mogu da prepisem upali misica s obzirom da ima vec mesec dana kako ne idem na vezbe a bolovi su se javili posle toga. inace ne osecam nikakvu slabost u nogama ni malaksalost. molim Vas za savet. Hvala.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
Re: bol desnog kuka
imam bol u mišiću ispod desnog kuka s prednje strane kada ustajem i sedam, ponekad kada ležim i najređe kada sedim. Sličan bol mi se javlja ponekad i sa zadnje strane ispod glutealnog dela a najređe u krstima iznad desnog kuka.
Nemam gotovo nikakve probleme kada hodam, osim što imam teškoće prilikom pojedinih manipulacija desnom nogom, recimo kada treba da je dignem i popnem se na stepenik.
Ortoped na pregledu mi je, bez snimka, rekao da sumnja na išijas i prepisao mi diklofen. Pio sam ga neko vreme, bol se umirio ali sada se ponovo vraća.
Nemam gotovo nikakve probleme kada hodam, osim što imam teškoće prilikom pojedinih manipulacija desnom nogom, recimo kada treba da je dignem i popnem se na stepenik.
Ortoped na pregledu mi je, bez snimka, rekao da sumnja na išijas i prepisao mi diklofen. Pio sam ga neko vreme, bol se umirio ali sada se ponovo vraća.
Re: bol desnog kuka
Moze li neko da mi pomogne?? ima vise od godinu dana da imam bol u desnom kuku a da pritom mogu i da trcim i sve drugo da radim ali me muci bol.snimio sam desni kuk i ortoped mi je rekao da vozim biciklo i da plivam ?? jednom sam imao povredu u donjem delu kicme i sad prilikom bola u desnom kuku na istom mestu imam bolove.Inace mogu da radim skoro sve ali me svakodnevno boli a kada vozim biciklo taj bol prestane neznam sta da radim imam 36god cinimi se da sam jos mlad za operaciju kuka!!! molim vas pomozite mi pooz.