"Vuce, vuce ... sta ce reci pokolenja ... "Vuuuk napisao:Vidi Sandra nisam ja popio svu pamet sveta,pricam onako kako nesto saznam cujem,i nisam ovdje dosao da trgujem imam pametnija posla i bez ove trenutne muke sa sestrom! ja sam ovdje dosao da ponudim kome treba taj vidatox jer znam da ga prodaju mnogo skupo i razblzeno ili ko zna sta vec prodaju kao vidatox nekome kome je velika muka,jer sam i ja utoj situaciji sa sestrom,to je jedino sto sam htio da pomognem nista drugo ! N e zelim da pominjem jedino pp nekog koga zanima ja nemam nikakav interes zapamti samo da pomognem nekom kome treba,ti na tvoju srecu nemas probleme nadam se koja vecina ovdje ima i dolazi po misljenje i neke stvari koje bi pomogle nekome u lijecenje,nemoj da se ponasas kao neki serif ovdje zna se i vidi se kad neko pokusava da trguje i da se reklamira nismo mi djeca ovdje,zaobidji mene molim te toga vise ok!

Vuce, u sestoj brzini si. Uspori malo please.
Sandra jeste serif Meklaud ovde, ona je kreator teme (a vidim i ti odma' u serife sa svojom temom

Procitaj temu "Escozul, lek protiv raka" i bice ti jos vise jasno o cemu ja i ostali kuckamo ovde. Svaka tvrdnja je argumentovana.
Slozices se da je u ovakvom okruzenju (Net, forum, bez licne karte...) to najvaznije?
Kako je sestra, njeno iskustvo sa Vidatoxom (kada nabavite)?
Zbog toga smo svi mi ovde. A kako nabaviti Vidatox vec pise u gore spomenutoj temi.