Vera život je čudo, kako se boriti protiv kancera

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milosverauzivot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 06, 2013 9:07 am

Post od milosverauzivot »

Sama reč “Kancer” izaziva brige, strahove, čak i paniku kod onih koji su dijagnostikovani od ove bolesti.

Kancer je ozbiljna situacija u kojoj ste se našli, ne dozvolite da niko vrši pritisak na Vas pa da prebrzo donesete odluke koje ne razumete ili niste imali vremena da ih dobro procenite.

U programu Vera ćete naučiti da imate vremena da donesete važne odluke. Kako da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i kako da nađete put ka ozdravljenju.

Rak se može pobediti ali to sve zavisi od Vas i vaše volje i Vere u sebe i svoje snage.

Na tom putu ka spoznaji sebe i svojih mogućnosti u programu Vera vodiće Vas tim stručnjaka:

Lekari onkolozi
Psihoonkolozi
Nutricionisti
Holističari
Terapeuti

Za nas u „Veri“ ovo je glavni cilj za izlečenja i brige za vlastito zdravlje, sreću i život.

Za više informacija posetite www.verauzivot.com
Gsm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 05, 2013 6:57 pm

Re: Vera život je čudo, kako se boriti protiv kancera

Post od Gsm »

Drago mi je da i drugi imaju odlicno iskustvo sa imunofanom i da se potvrdjuje da postoje sredstva koja nemaju kontra efekte a pomazu.Zeleo bih da napomenem da je izlecenje kancera moguce ako se sem pacijenta u borbu ukljuce onkolozi nutracionisti psihoonkolozi jer uporedo se treba baviti i uzrocima i posledicama kancera.Nije samo vazno unistavati celije raka vec i sprecavati da one ponovo nastaju.Za to treba pozitivana energija pacijenta(samopouzdanje),poseban nacin ishrane,(karcinom jede secer) i naravno strucnjaci(onkolozi).Pricanje sa edukovanim ljudima jer to isto toliko znaci kao i terapija.Energija je neunistiva,samo hrabro,pozdrav
milosverauzivot
Novi član
Novi član

Apsolutno se slažem, rešenje za rak postoji, ali je put do rešenja zakočen našim mislima. Ako pogledate tj pročitate priče onih koji su uspeli da prežive rak (jedan od njih je i moja malenkost) videćete da su svi bili veoma otvoreni za sve informacije i nisu isključivali ni jednu mogućnost, ali su svi na kraju odabrali jedan put za koji su verovali da im prija. Nisu svi putevi ka zdravlju isti, ne znači da ono što je meni odgovaralo da će odgovarati nekom drugom.
U svakom slučaju kod veoma akutnih stanja bolesti treba (po meni) primeniti i radikalne medicinske metode, zato treba pričati i sa onkolozima a i sa nutricionistima kao i sa holističarima.
Što se Imunofana tiče ja o tom preparatu mogu da pričam samo u superlativu, hvala baćuškama što ga napraviše.
Srdačan pozz Miloš
luladrndarevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 03, 2013 11:32 am

Post od luladrndarevic »

Pre tri meseca ustanovljeno mi je karcinom grlića materice koji je III/IV stadijum i zbog veličine nije operativan. Za početak predložena mi je spoljna zračna terapija a posle završetka iste i unutrašnje zračenje. Posle 15 zračenja spolja, napravile su se blage opekotine kože a i dobila sam bolove. Počeli su i problemi sa stolicom sa sve jačim bolovima. Na konsultaciju lekara nabavila sam i primenila imunofan, veoma brzo sam se osećala mnogo bolje. Počela sam da jedem i bolovi su se smanjili, sve moje tegobe su sada mnogo manje, a i na ultrazvuku su mi rekli da mi se smanjio tumor.
Sada đelim da probam sa alternativnom terapijom uz pomoć Vitamina B17, da li neko zna nešto o tome i da li ga ima u zelenom soku. Kako da vršim alkalizaciju svog organizma sada.
Hvala unaperd
milosverauzivot
Novi član
Novi član

luladrndarevic napisao:Pre tri meseca ustanovljeno mi je karcinom grlića materice koji je III/IV stadijum i zbog veličine nije operativan. Za početak predložena mi je spoljna zračna terapija a posle završetka iste i unutrašnje zračenje. Posle 15 zračenja spolja, napravile su se blage opekotine kože a i dobila sam bolove. Počeli su i problemi sa stolicom sa sve jačim bolovima. Na konsultaciju lekara nabavila sam i primenila imunofan, veoma brzo sam se osećala mnogo bolje. Počela sam da jedem i bolovi su se smanjili, sve moje tegobe su sada mnogo manje, a i na ultrazvuku su mi rekli da mi se smanjio tumor.
Sada đelim da probam sa alternativnom terapijom uz pomoć Vitamina B17, da li neko zna nešto o tome i da li ga ima u zelenom soku. Kako da vršim alkalizaciju svog organizma sada.
Hvala unaperd
Draga Lula drago mije da VAm je imunofan pomogao.
Kada je alkalizacija organizma u pitanju pogledajte stranu http://verauzivot.com/?page_id=1194
pozz Miloš
milosverauzivot
Novi član
Novi član

Dragi svi,
svi mi kada saznamo da smo oboleli od raka prolazimo kroz veoma teške trenutke. To znam jer sam sam kroz to prošao.
Ako ste zbunjeni, ako neznate šta i kako, ako su Vam misli uznemirene.
Javite se u "Vera život je čudo" da Vam pomognemo, mi smo tu da pomognemo.
Verujte da će te posle našeg savetovališta (koje je besplatno) znati kako da pobedite bolest.
Naši rezultati su veoma dobri.
Pozovite nas na 0649977425, i naučite kako da pobedite bolest.
Radujemo se Vašem pozivu
Odgovori