ustanovljavanje raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

ustanovljavanje raka

Post od salelegenda »

postovani hteo bih da pitam jer se dosta plasim malignih oboljenja.Posto imam grebanje u grlu vec duze vreme oko mesec ipo dana ,a doktori kazu da je to neka infekcija posto su mi analize krvi dobre sve osim gvozdja koje imam poviseno 31.2 a dozvoljeno je od 9.5 do 30.0 ,a cuo sam da se gvozdje povecava kod osoba koje boluju od raka pa me interesuje da li su te visine vrednosti pokazatelj na maligno oboljenje ili ne???
sasasa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ustanovljavanje raka

Post od sasasa »

To je najmanje sto ce nas nasekirati pod milim bogom od svi nalaza koji mi padaju na pamet.
Obicno gvozdje trazimo kada ocekujemo da je smanjeno i sumnjamo na neko hronicno malo krvarenje, sto je relativno cesta stvar sa tumorima, recimo digestivnog ili urogenitalnog trakta.
Sto se tvog grebanja u grlu tice, probaj sa Daktanolom, prestani pusiti i sa gaziranim picima, ribaj jezik sodom bikarbonom, smanji slatkise neko vreme, mozes i ispirati grlo zalfijom ili razredjenim 3%-tnim hidrogenom (1 kascica na 2 deci vode) - to uglavnom leci gljivicne infekcije, na sta najvise lici tvoj problem. Odmaraj se vise :)
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

Re: ustanovljavanje raka

Post od salelegenda »

Pa pre oko mesec ipo dana sam osetio to grebanje i poceo sam se pripomagati prirodnim sredstvima kao sto su cajevi.No od cajeva pijem pravu domacu mentu,domaci kantarion,caj od šipka i naravno kak su me svi savetovali pijem i žalfiju ali uzalud.Pored nenormalnog uzimanja cajeva primao sam i antibiotike u inekcijama 14 kom.misleci da je neka upala ili infekcija i popio sam dve kutije amoksicilina ali ne cini mi se da ide na bolje.Bol u grlu nije jak normalno dišem,pijem,jedem znaci sve kako valja samo eto osecam neku promuklost blazeg oblika,grebanje grla ispod grkljana takodje onako podmuklo i onako sano ponekad strecne grlo malo s leve malo s desne strane i onako mi se malo spava ceo dan.Doduse ja osam godina bolujem od reumatpidmog artritisa mozda i to ima veze sa svim tim ali me brine to poviseno gvozdje 31.2 ne znam koliko je to alarmantno???Kije se analize ili bilo sta radi da se utvrdi rak grla ili pluca???svi laboratoriski nalazi su dobri osim eto povisenog gvozdja totalno sam sludjen,da je neka prehlada da li bi moglo trajati oko tri meseca???
Odgovori