Zelela sam da podelim svoje iskustvo na ovu temu i pomognem svim ljudima koje je zadesila ista muka kao i mene.
2015 god mi je tata oboleo od karcinoma pluca -adeno karcinom. Naravno doktori su odmah predlozili hemijo terapiju koju mi nismo zeleli da prihvatimo jer bi to jos brze ubilo mog oca. Posto sam mnogo citala o ulju kanabisa , odlucili smo da krenemo u potragu. Preko prijatelja sam tragala kako i gde da nadjem ulje i na kraju sam uspela u svojoj misiji. Tata je uzimao redovno doze kako mu je receno i bilo mu je sve bolje i bolje. Svaki sledeci skener je pokazivao sve bolje rezultate. Tata je tako kvalitetno ziveo sve do ove godine i na kraju i kad je preminuo nije ga ubio kancer vec srce nije izdrzalo. Za svih ovih 7 godina kvalitetnog zivota zelim da zahvalim mom spasiocu dr Saši.
Ako nekom treba bilo kakva pomoc , tu sam da pomognem jer su i meni ljudi pomagali i nasli mi mog spasioca.
Ulje kanabisa
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 26, 2025 9:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Ulje kanabisa
Hvala što ste podelili svoje iskustvo. Vaša priča može biti Geometry Dash korisna drugima koji traže alternativne metode lečenja. Važno je da svako donese informisane odluke uz konsultaciju sa stručnjacima. Ako želite da pomognete drugima, možda biste mogli podeliti više informacija o procesu kroz koji ste prošli.