Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 31, 2016 5:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve
19 jula je majci dijagnoziran zlocudni rak zeluca, sa metastazama na materici i jajnicima. Par dana posle toga poslati smo na onkolosku komisiju u sremsku kamenicu gde smo se nadali da ce je poslati na operaciju dok su oni rekli - hemoterapija. Nisam znao da to zargonskim lekarskim govorom znaci "nema nade za vas". Mislio sam da je hemoterapija prava stvar i da ce pomoci. Tokom trajanja hemoterapije, koja je pocela 26 ili 27 jula, ja pocinjem da kapiram da od ovoga nema pomoci i u ponedeljak 1. avgusta idem u bolnicu sa namerom da je izvadim iz bolnice, i nastavim lecenje paralelno makrobiotikom i uljem, bez pristanka lekara onkologa (koji mi je dan pre toga rekla kako mi mama nece preziveti). Na mom sastanku sa njom u kancelariji tog 1. avgusta, ona odjednom sumnja da bi MOZDA mama mogla da se operise! Zove hirurga za savet, i na tom sastanku na kojem smo prisustvovali onkolog, hirurg i ja, ja inistiram da po svaku cenu dodje do operacije, laicki misleci da je bolje sto vise moguce fizicki odstraniti tumor (tu hirurg daje jako male nade u uspesnost operacije i obecava da ce ako to bude izvodljivo spojiti tanko crevo sa jednjakom i izvaditi ceo zeludac jajnike i matericu). Operacija se zakazuje za 3. avgust. Na zalost nakon opercaije bivamo obavesteni da je operacija neuspesna i da se rak prosiro na gotovo sve organe od jednjaka do debelog creva (tanko crevo je nekim cudom zdravo), na operaciji nista od organa nije izvadjeno sem sto je ugradjena neka sonda (spric neki) koji je spojen diretno na tanko crevo, jer mama ne moze nista na usta vec mesec dana, sve ispovrace pa i gutljaj vode. Morali smo sacekati par dana posle operacije da se sve malo slegne i evo sutra ujutro idem po ulje koje me kosta 250e 5ml. Ne znam koliko makrobiotika ima poente pri njenom stanju sa obzirom da nista ne ide kroz zeludac, ali i to cemo pokusati. Mamino stanje je jako lose i svesni smo da joj konzilijum alternativnih lekara ne moze pomoci ali moramo pokusati sve. Zaboravih da kazem, mama je 1971 godiste
Uzmi ulje , pomoći ćeš joj da nema bolove , bolje spava i da počne po malo da jede , a u toj fazi od totalnog izlečenja nažalost mislim da su male šanse , kasno počinješ.
-
- Novi član
jbga 19 jula smo saznali sve.. Da sam se rodio znaven mogao bih 20og krenuti, pitanje je da li bi tada imalo efekta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 20, 2016 3:32 pm
Milose, dosta konfuzno si objasnio sve u vezi mame...pre svega, opisani datumi i preduzete radnje u tom periodu mi nisu logicne, pogotovu sto kazes da je bila na onkoloskom konzilijumu u Srem. Kamenici. Koliko sam obavesten, tamo radi vrstan tim lekara onkologa koji znaju mnogo vise od mog skromnog znanja, ali opisane vremenske radnje mi ne deluju ni malo strucno...a jos manje logicke.
Razumem zasto su prvo krenuli na hemoterapiju, da ti ne objasnjavam detalje, ali ocekivati da hemoterapije pokaze dejstvo od 27.-jula do 3-avgusta (kada dolazi do hirurske intervencije) je neozbiljno i za laika a kamo li za onkoloske strucnjake.
Po meni, u startu je neko napravio neki debeli previd i isti pokusao da anulira tom brzo hirurskom intervencijom, a bez da je sacekao koliko toliko rezultate hemioterapije...sto ne znaci da hemo ne deluje.
E sad, prilikom "otvaranja" su dijagnostikovali postojanje metastaza i na ostalim organima, pretpostavljam ex tempore analizom....sto je samo indikativan patohistoloski nalaz, nikako i 100% siguran. Dakle, radi se o osnovanoj pretpostavci da su u pitanju metastaze primarnog kancera, nikako o potvrdjenoj dijagnozi...samo histopatoloski nalaz to potvrdjuje, a on se ne radi sad i odmah vec je za isti potrebno odredjeno vreme.
Sve napisano ukazuje da je mamino stanje vrlo komplikovano i tesko, ali to ne znaci da je unapred sve i izgubljeno...karcinom je totalno nepredvidiv, ali koliko u negativnom smislu isto tako zna da krene i pozitivno....dokaz: svedocenja "otpisanih" od zvan. medicine koji i dan danas zive, vrlo pristojno!
Ulje bi trebalo da pomogne, ali samo ako si siguran da je dobrog kvaliteta. Ako nisi 100% siguran u kvalitet, javi mi se u inboh i ostavi br. dacu ti gratis jednu dozu od 5.-ml. vrhunskog. Medjutim, moras da znas da joj 5-ml. ne moze previse pomoci, za takvo stanje treba puno vise i jos puno kojecega drugog...plus, moras da razgovaras sa tim onkolozima (obzirom da oni znaju stanje zeludca, debelog creva i ostalih probavnih organa), da cujes njihov stav-predlog kojom metodom to ulje aplicirati (oralno, rektalno ili vaginalno).
Eto, toliko od mene...smatram da ti je puno jeftinije platiti gorivo da dodjes po sigurnu i gratis dozu, od experimentisanja sa tamo nekim preprodavcima koje ne zanima bilo ciji zivot, vec jedino i iskljucivo novac.
Puno srece tebi i Mami!
Razumem zasto su prvo krenuli na hemoterapiju, da ti ne objasnjavam detalje, ali ocekivati da hemoterapije pokaze dejstvo od 27.-jula do 3-avgusta (kada dolazi do hirurske intervencije) je neozbiljno i za laika a kamo li za onkoloske strucnjake.
Po meni, u startu je neko napravio neki debeli previd i isti pokusao da anulira tom brzo hirurskom intervencijom, a bez da je sacekao koliko toliko rezultate hemioterapije...sto ne znaci da hemo ne deluje.
E sad, prilikom "otvaranja" su dijagnostikovali postojanje metastaza i na ostalim organima, pretpostavljam ex tempore analizom....sto je samo indikativan patohistoloski nalaz, nikako i 100% siguran. Dakle, radi se o osnovanoj pretpostavci da su u pitanju metastaze primarnog kancera, nikako o potvrdjenoj dijagnozi...samo histopatoloski nalaz to potvrdjuje, a on se ne radi sad i odmah vec je za isti potrebno odredjeno vreme.
Sve napisano ukazuje da je mamino stanje vrlo komplikovano i tesko, ali to ne znaci da je unapred sve i izgubljeno...karcinom je totalno nepredvidiv, ali koliko u negativnom smislu isto tako zna da krene i pozitivno....dokaz: svedocenja "otpisanih" od zvan. medicine koji i dan danas zive, vrlo pristojno!
Ulje bi trebalo da pomogne, ali samo ako si siguran da je dobrog kvaliteta. Ako nisi 100% siguran u kvalitet, javi mi se u inboh i ostavi br. dacu ti gratis jednu dozu od 5.-ml. vrhunskog. Medjutim, moras da znas da joj 5-ml. ne moze previse pomoci, za takvo stanje treba puno vise i jos puno kojecega drugog...plus, moras da razgovaras sa tim onkolozima (obzirom da oni znaju stanje zeludca, debelog creva i ostalih probavnih organa), da cujes njihov stav-predlog kojom metodom to ulje aplicirati (oralno, rektalno ili vaginalno).
Eto, toliko od mene...smatram da ti je puno jeftinije platiti gorivo da dodjes po sigurnu i gratis dozu, od experimentisanja sa tamo nekim preprodavcima koje ne zanima bilo ciji zivot, vec jedino i iskljucivo novac.
Puno srece tebi i Mami!
-
- Novi član
kapiram sta ti nije jasno, pokusacu da ti objasnim. Nisu doktori ocekivali da bude rezultata hemoterapije za to kratko vreme, vec sam ih ja "primorao" da rade operaciju odmah po zavrsetku prve serije hemoterapije (trebalo je biti 3). A to sam ucinio zato sto su mi rekli da sa ili bez hemoterapije nece preziveti. I svakako sam hteo da je uzmem iz njihovih ruku i lecim ja kako znam i umem, jer kad oni sami kazu da hemoterapije nece pomoci onda cemu da se leci istom. Problem broj dva je taj sto oni njoj nisu mogli dati najjacu dozu hemoterapije jer joj je organizam vrlo slab (iako joj je krva slika odlicna), a slab je zbog prirode raka a rak je na zelucu i mama apsolutno nista ne moze da jede (gutljaj vode povrace) od dve nedelje pre dijagnoze raka. I za to sam se raspitivao na sve strane, da li mozemo da je osposobimo nekako da jede, ali nigde nisam dobio pozitivan odg. Uzeli smo ispravno ulje od ljudi koji su se uspesno lecili istim tako da bar tu nemam dilemu da li smo uradili pravu stvar. E sad za sto sto si rekao da su uvideli stanje raka "ex tempore" to ne bih znao da ti kazem da li je validno stanje ili ne. CT ne pokazuje nista tako strasno kao sto je lekar rekao (hirurg). Ali rekli su da CT uvek pokazuje umanjeno stanje od realnog.
Sta si mislio pod "mnogo cega drugog"? Znam da treba puno ulja, i da treba da uzimam 1ml dnevno, ali sta mislis pod mnogo cega drugog? Mi smo mislili da je bacimo na makrobiotiku (paralelno sa uljem) ali ne znam koliko to ima efekta sa obzirom da prima hranu spolja direktno u tanko crevo. Takodje od sutra cu joj davati imunofan.
Sa onkolozima (bar ovim nasim) sam pokusao da se savetujem ali oni ne priznaju cnabis i ne daju joj sanse ikakve, tako da dzaba ih pitam. Ulje za sad uzimamo rektalno jer mislim da je to najbolje i najsigurnije
Sta si mislio pod "mnogo cega drugog"? Znam da treba puno ulja, i da treba da uzimam 1ml dnevno, ali sta mislis pod mnogo cega drugog? Mi smo mislili da je bacimo na makrobiotiku (paralelno sa uljem) ali ne znam koliko to ima efekta sa obzirom da prima hranu spolja direktno u tanko crevo. Takodje od sutra cu joj davati imunofan.
Sa onkolozima (bar ovim nasim) sam pokusao da se savetujem ali oni ne priznaju cnabis i ne daju joj sanse ikakve, tako da dzaba ih pitam. Ulje za sad uzimamo rektalno jer mislim da je to najbolje i najsigurnije
-
- Aktivan član
Razumem tvoje insistiranje da se majka operise sad i odmah, ali ne i razlicite odluke konzilijuma...duzni su da postupaju po jasno definisanim onkoloskim protokolima, nikako po (nestrucnim) instrukcijama familije pacijenta. Medjutim, verovatno su na osnovu uvida u stanje pacijenta odlucili kako su odlucili...tako da tu odluku ne bih komentarisao.
Ex tempore iliti hladna patologija se radi prilikom oper. zahvata...dakle, pod mikroskopom se posmatra deo "sumnjivog" tkiva koje deluje kao sek. depozit (metastaza), nesto dosta slicno biopsiji...ali, pored sto Ex temopre daje dosta jasne indicije na malignitet, bez HP nalaza nema ni sigurne potvrde maligniteta.
Rektalna aplikacija ulja je ok, ali i tu postoje dve varijanta...ako cepice plasiras do portalne vene (3-4 cm. dubine), zaobilazis jetru i zeludac. Ako ides dublje sa cepicem (od maslaca ili vec cega), onda preko por. vene dobijas varijantu kao da je ulje unela oralno.
Obzirom da je zeludac uklonjen i da samo lekari znaju pravo stanje ostalih organa, upravo iz tog razloga i napomenuh, isti moraju i da se konsultuju na kojin nacin aplicirati ulje.
Da li oni veruju ili ne u nesto, to ne menja sustinu. Mora se jasno znati koji organi su zahvaceni metastazama, a potom, i koji od tih organa dobija hranu preko rektalnog zda a koji preko portalne vene. Kapiras? Ne mozes da gadjas jetru preko rektalnog zida jer, takvom metodom je jednostavno zaobilazis.
Nazalost, vrlo tanak sam sa znanjem iz te oblasti (sta se preko cega "gadja") da bih mogao da ti pruzim pouzdaniju info....zato i predlozih konsultaciju dr.
Isto to vazi i za hrpu suplemenata, presne hrane itd.
Med pomesan sa djumbirom i cimetom, topla voda i limun, ulje crnog kumina/kima, soda bik. bez aluminijuma, tecni kiseonik, befungin kapi itd, itd...ali, kako ih uneti u konkretnom slucaju???
Da, dnevna doza ulja bi trebalo da izadje na 1.ml.-gr. dnevno, tad ima pravo dejstvo...ali, mora se poceti sa manjim dozama kako bi se organizam postepeno privikavao. Rektalno to ide mnogo brze, ali opet se mora voditi racuna...preterana doza izaziva muju i povracanje.
Ex tempore iliti hladna patologija se radi prilikom oper. zahvata...dakle, pod mikroskopom se posmatra deo "sumnjivog" tkiva koje deluje kao sek. depozit (metastaza), nesto dosta slicno biopsiji...ali, pored sto Ex temopre daje dosta jasne indicije na malignitet, bez HP nalaza nema ni sigurne potvrde maligniteta.
Rektalna aplikacija ulja je ok, ali i tu postoje dve varijanta...ako cepice plasiras do portalne vene (3-4 cm. dubine), zaobilazis jetru i zeludac. Ako ides dublje sa cepicem (od maslaca ili vec cega), onda preko por. vene dobijas varijantu kao da je ulje unela oralno.
Obzirom da je zeludac uklonjen i da samo lekari znaju pravo stanje ostalih organa, upravo iz tog razloga i napomenuh, isti moraju i da se konsultuju na kojin nacin aplicirati ulje.
Da li oni veruju ili ne u nesto, to ne menja sustinu. Mora se jasno znati koji organi su zahvaceni metastazama, a potom, i koji od tih organa dobija hranu preko rektalnog zda a koji preko portalne vene. Kapiras? Ne mozes da gadjas jetru preko rektalnog zida jer, takvom metodom je jednostavno zaobilazis.
Nazalost, vrlo tanak sam sa znanjem iz te oblasti (sta se preko cega "gadja") da bih mogao da ti pruzim pouzdaniju info....zato i predlozih konsultaciju dr.
Isto to vazi i za hrpu suplemenata, presne hrane itd.
Med pomesan sa djumbirom i cimetom, topla voda i limun, ulje crnog kumina/kima, soda bik. bez aluminijuma, tecni kiseonik, befungin kapi itd, itd...ali, kako ih uneti u konkretnom slucaju???
Da, dnevna doza ulja bi trebalo da izadje na 1.ml.-gr. dnevno, tad ima pravo dejstvo...ali, mora se poceti sa manjim dozama kako bi se organizam postepeno privikavao. Rektalno to ide mnogo brze, ali opet se mora voditi racuna...preterana doza izaziva muju i povracanje.
-
- Novi član
nisi me razumeo za zeludac, on na zalost nije uklonjen. Samo je ubacen taj spric koji ide direktno u tanko crevo. To je cela poenta operacije bila iako je cilj bio izvaditi zeludac. E hajde molim te reci mi sto pre sa kime mogu da se konsultujem oko toga, tj oko rektalnog davanja ulja. Bilo ko u srb bilo gde samo sto pre da se krene redovno sa tim. I hvala puno na savetima. Mi za sada odokativno dajemo, tj sestra joj daje prstima. Mozes mi poslati svoj broj na 063 548 148, pa cu te nazvati ako ti nije problem. Stvarno mi finansije nisu problem i ne biram nacin ali kad nemam sa kime da se strucno posavetujem vezano za to ulje. Nikad do sada nisam cuo te podatke u detalje vezano za rektalno davanje, sta se zaobilazi a sta ne
-
- Aktivan član
Preterana doza izaziva muku i povracanje (ne muju, greska u kucanju)....
Inace, Milos je na fon dobio savet gde i od koga potraziti info koji ga zanima.
Inace, Milos je na fon dobio savet gde i od koga potraziti info koji ga zanima.
-
- Novi član
zahvaljaujem se marckoniju na savetima
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 01, 2016 3:59 am
Zdravo svima,
Zainteresovanima mogu da posaljem kanabis indika ulje iz Ceske Republike.
Trenutno posedujem neku manju kolicinu ulja po ceni 100eur/5ml.
Lab. analiza: 76% THC, 3% CBD, 10% ostalih kanabinoida, manje od 1% bazicnih kiselina, rastvaraca 0%.
Ukoliko imate nacina da proverite kvalitet, dajem besplatno kolicinu potrebnu za analizu (~0.5ml).
Imam takodje do sada odlicne povratne informacije od korisnika leka.
Srdacan pozdrav,
[email protected]
Zainteresovanima mogu da posaljem kanabis indika ulje iz Ceske Republike.
Trenutno posedujem neku manju kolicinu ulja po ceni 100eur/5ml.
Lab. analiza: 76% THC, 3% CBD, 10% ostalih kanabinoida, manje od 1% bazicnih kiselina, rastvaraca 0%.
Ukoliko imate nacina da proverite kvalitet, dajem besplatno kolicinu potrebnu za analizu (~0.5ml).
Imam takodje do sada odlicne povratne informacije od korisnika leka.
Srdacan pozdrav,
[email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 11, 2016 3:13 pm
Mojoj tetki je dijagnostikovan tumor jednjaka pre 4 mesec, 3 stadijum, operacija nije bila moguca jel je tumor bio preveliki za intervenciju poslali su je potom na tri udarna ciklusa hemoterapije koji joj uopste nisu pomogli, tacnije tumor markeri su samo porasli ona je izgubila na tezini i celo leto provela u povracanju. Sada cekamo rezultate skenera koji po doktorima nisu dobri jel je navodno tumor porastao ali jos uvek nema metastaza. E sad ja nju nikako vise ne bi izlagala hemoterapiji jel je nije dobro podnela a nije ni dala dobre rezulatate,uvek sam vise veorvala medicini jel i sama znam da postoji dosta prevaranata i svega. Jako sam se razocarala u doktore koje opet ne krivim ali na sve to gledaju kao evo ga jos jedan, ne mogu da podnesem taj stav. Molim vas ako imate neke informacije o kanabisu, sprema sam da ga probamo jel uopste ne zelim da odustanem. Negde sam svesna koliko je rak kompleksna bolest i jaka i da i sama ne verujem da sa raznim travama i cajevima moze nesto da se postigne. Takodje znam da postoji divlje trziste puno prevaranata, tako da ako neko ima dobro iskustvo,savet neka podeli sa mnom!
Znacice mi dosta!
Hvala unapred
Znacice mi dosta!
Hvala unapred
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Рак уопште није комлексна болест већ је то последица маркетинга фармакомафије. Рак је имунолошки одговор на јаку инфекцију кандидом.
Ја бих одмах узео да пијем онај обичан петролеј из фарбаре - две до три кашике дневно, али постепено...
Ја бих одмах узео да пијем онај обичан петролеј из фарбаре - две до три кашике дневно, али постепено...
-
- Novi član
Petrolej?
Stvarno nisam dobro upucena, ali kazem kompleksna jel vidim da je teska i da se tesko bori sa tim. Toliko da je tumor odoleo hemoterapiji.
Stvarno nisam dobro upucena, ali kazem kompleksna jel vidim da je teska i da se tesko bori sa tim. Toliko da je tumor odoleo hemoterapiji.
-
- Aktivan član
Karcinom je odoleo hemioterapiji, ali ostali organi nisu bili te srece...tako da ce posledice biti sve vise uocljive, pre svega, zahvaljujuci razorenom imunoloskom sistemu (delom zbog kancera a delom zbog citostatika).
U opisanoj situaciji, kvalitetno ulje kanabisa je jedina moguca opcija za oporavak...ali, da se pouzdano zna kvalitet i primene propisane kolicine.
Na zalost, terapija kvalitetnim-uljem ni malo nije jeftina niti je istu lako nabaviti...tako da masa pacijenata uglavnom primeni samo delic terapije (sumnjivog "kvaliteta"), i logicno da u takvim situacijama izostane i ozbiljniji rezultat.
U opisanoj situaciji, kvalitetno ulje kanabisa je jedina moguca opcija za oporavak...ali, da se pouzdano zna kvalitet i primene propisane kolicine.
Na zalost, terapija kvalitetnim-uljem ni malo nije jeftina niti je istu lako nabaviti...tako da masa pacijenata uglavnom primeni samo delic terapije (sumnjivog "kvaliteta"), i logicno da u takvim situacijama izostane i ozbiljniji rezultat.
-
- Novi član
Ona se od hemoterapije ugojila 7 kg! Polako dolazi sebi,ali krvna slika je i dalje losa . Doktori planiraju jos jedan krug terpaije ali ja sam za to da odbije jel iskreno mislim da je nece preziveti, ako imate neko kontak za kvalitetno ulje ili savet u vezi toga molim vas mi ostavite u pp
Ili bilo sta sto mislite da je okej u ovom trenutku,pa makar da joj samo dignemo taj imuni sistem, svaki savet je i vise nego dobrodosao!
Hvala jos jednom,
Ili bilo sta sto mislite da je okej u ovom trenutku,pa makar da joj samo dignemo taj imuni sistem, svaki savet je i vise nego dobrodosao!
Hvala jos jednom,