Tumor na malom mozgu.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Busat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 9:51 pm

Tumor na malom mozgu.

Post od Busat »

Pre par dana kod oca mi je otkriven tumor na malom mozgu. Hteo bih da Vas pitam koliko je rizicna ta operacija i koliko traje oporavak posle operacije. Ja sam se danas cuo sa njim i on mi stalno prica kako su pacijenti oko njega vezani za krevet posle operacije i da niko nista ne progovara niti da mogu da se krecu, pa me to malo zabrinjava. Mozete li da mi kazete nesto u vezi toga? Inace otac mi je sada vec u Klinickom centru, operise ga Nacelnik,Prof.dr sc.med. Danilo Radulovic. Hvala unapred.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Tumor na malom mozgu.

Post od Dejanbg »

Nek se ne obazire na pacijente okolo jer ne zna o čemu se radi, da li su sedirani itd.
Prof Radulović je vrhunski hirurg!
Busat
Novi član
Novi član

Post od Busat »

Dejanbg napisao:Nek se ne obazire na pacijente okolo jer ne zna o čemu se radi, da li su sedirani itd.
Prof Radulović je vrhunski hirurg!
Hvala na odgovoru, operacija je prosla, za sada je sve kako treba!
Busat
Novi član
Novi član

Post od Busat »

Molim za jos jedan odgovor..danas mi je otac izasao iz bolnice i u optusnoj listi konacna dijagonza je sledeca:

Tu FCP l.sin.(Hemangioblastom, WHO gr.I) D32 - Extirpatio tumoris.262088
Ako biste mogli preciznije da mi protumacite ovo. Hvala!
Дућко
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 31, 2013 10:58 am

Post od Дућко »

Др Иван Милић, клинички центар одељење Д !!! Изузетан човек и врхунски доктор. Проверено најбољи. 8)
Odgovori