TUMOR DOJKE-HEMOTERAPIJA POMOC

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nemis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2012 4:52 pm

TUMOR DOJKE-HEMOTERAPIJA POMOC

Post od nemis »

MAJCI JE DIJAGNOSTIKOVAN TUMOR DOJKE.
ULTRAZVUK JETRA-SA FOKALNOM LEZIJOM U VIII SEG.IZOEHOGENOM OPASANOM HIPOEHOGENIM RUBOM PROMERA 45 MM SEK.DEP
MAMOGRAF-STELATNA TU.SENKA DIJ.3*2CM PLEOMORFNE MIKROKLASIFIKACIJE NALEVOJ I INTERMEDIJARNE 3X1.5 NA DESNOJ DOJCI
BIOSIJA-CARCINOMA DUSTALE INVASIVUM HGII NGII ER.ALLRED SCOR PS-2,IS-2,TS-4,HER 2 0+,KI 67 NEGATIVAN

MOLIM VAS POMOZITE MI DA SE ODLUCIMO STA DA RADIMO.DA LI ICI NA HEMIO TERAPIJE KOJE JE DOKTOR SAVETOVAO.KAZE DA ZBOG METASTAZA NA JETRI I LIMFNIM CVOROVIMA I VELICINI TUMORA NA DOJCI NE MOZE RADITI OPERACIJU VEC SAMO HEMOTERAPIJU.DA LI TO NJOJ MOZE POMOCI ILI CE JE NAMUCITI SAMO.
Gocabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 2:33 pm

Re: TUMOR DOJKE-HEMOTERAPIJA POMOC

Post od Gocabgd »

Ja sam i operisana bila 2 puta i primila u 2 navrata po 3 odnosno 2 ciklusa hemoterapije...

Istu dilemu sam imala..hemo me je namucila, prva pogotovo ali sam posle toga pocela da koristim razne preparate koji su mi hemo ucinile manje mucnom...samo toliko smem da vam kazem, da hemo terapiju mozete da ublazite a na pitanje dal da je prima samo ona ili vi zajedno mozete doneti resenje...

sve najbolje
nemis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2012 4:52 pm

Post od nemis »

hvala puno na odgovoru.odlucili smo da probamo i borimo se
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Post od Fortuna43 »

kako ti je mama i kako podnosi hemoterapiju? javljaj nam se. saljem puno vibri ozdravilica tvojoj mami a tebi ostavljam zagrljaj podrske
jasnab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 10:07 am

Post od jasnab »

Molila bih Fortuna 43 da mi napisete sta treba koristiti za vreme hemioterapije. Moja majka pocinje uskoro da je prima. Hvala!
Odgovori