Tumacenje rezultata

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Re: Tumacenje rezultata

Post od andjelija81 »

Kristina, izvini sto se nisam pre javila.
Tata je imao snimanje tek 5 oktobra pa smo jos nedelju dana cekali da ode kod onkologa jer rezultat samo dobije na salteru od radiologa. Uglavnom, ponovo je pisalo nesto za jetru. Gledacu da postavim sliku rezultata. Ali dr je rekao da to nisu metastaze, i prvi put zakazao kontrolu za 6 meseci. Do sada je bilo na mesec, pa dva, pa tri pa cetiri.. Rekao je jos nesto u smislu ovo je vec treca godina posle operacije, sto je ohrabrujuce. I nasalio se, jos sledece godine (na godinu dana) da uradimo ponovo sneker i ako bude ok, vise ne moras kod mene ni da dolazis.
Sad 30.11. ima kolonoskopiju. To radi na godinu dana. Prve godine posle operacije nisu nista, a prosle polip koji su skinuli i slali na hp analizu i bio je benigni. On planira da 22.11. zapocne ponovo Brojsovu totalnu terapoju gladovanjem, kao i prosle godine. Pa da onda ne pije one praskove za ciscenje pred kolonoskopiju, misli da nece biti potrebe.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Ako mozes da pogledas moje pitanje u podforumu ginekologija, pls? :oops:
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Kristina11 »

Eee evo ja malo kasnim.pa super to su lepe vesti.Jupii.A sad cu videti to sto si pisala pod ginekologija
Odgovori