Mojoj mami su pre dva dana otkrili da ima rak pluca dg: Adenocarcinoma bronchi l,cum T2N2M1a effusio pleurae l.dex.
odluka konzilijuma: indikovano je primeniti IV ciklusa HT po protokolu Ciplatina/Gemzer uz praćenje elemenata krvne slike i elemenata bubrežne funkcije.Kontrola nakon II ciklusaHT sa novim RTG snimkom pluća i lab.analizama/KKS, uree, kreatinina/ uz UZ abdomena.
molim za vaše mišljenje i savet , šta i kako..
Unapred Hvala...
tumačenje dijagnoze
Re: tumačenje dijagnoze
Pozzz.gajobeograd napisao:Mojoj mami su pre dva dana otkrili da ima rak pluca dg: Adenocarcinoma bronchi l,cum T2N2M1a effusio pleurae l.dex.
odluka konzilijuma: indikovano je primeniti IV ciklusa HT po protokolu Ciplatina/Gemzer uz praćenje elemenata krvne slike i elemenata bubrežne funkcije.Kontrola nakon II ciklusaHT sa novim RTG snimkom pluća i lab.analizama/KKS, uree, kreatinina/ uz UZ abdomena.
Unapred Hvala...
Primam istu HT, dosta obara krvnu sliku. Ubacite u ishranu dosta vitamina, i jacajte imunitet. Vazno je i da ne gubi na kilazi. Zelim vam uspeha u predstojecoj borbi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 9:23 pm
Re: tumačenje dijagnoze
Hvala Vam na savetu, želim Vam svako dobro i svakog uspeha u lečenju...Imelda napisao:Pozzz.gajobeograd napisao:Mojoj mami su pre dva dana otkrili da ima rak pluca dg: Adenocarcinoma bronchi l,cum T2N2M1a effusio pleurae l.dex.
Unapred Hvala...
Primam istu HT, dosta obara krvnu sliku. Ubacite u ishranu dosta vitamina, i jacajte imunitet. Vazno je i da ne gubi na kilazi. Zelim vam uspeha u predstojecoj borbi.
Raspitajte se za lečenje Cyber Knife-om, i ja se raspitujem , cuo sam da imaju Turci dobar i da pomaže, ali i košta oko 7000e, treba još da se raspitam...