TRAŽIMO POMOĆ-TUMOR TESTISA

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
mikica1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 02, 2007 6:29 pm

TRAŽIMO POMOĆ-TUMOR TESTISA

Post od mikica1 »

--------------------------------------------------------------------------------

CLAN NASE PORODICE JE PRE 2 NEDELJE OPERISAO TUMOR NA TESTISU.NOVA ANALIZA TUMOR MARKERA POSLE OPERACIJE JE POKAZALA DA JE TUMOR JOŠ UVEK PRISUTAN( VREDNOSTI SU VISOKE ).OSOBA TREBA DA KRENE NA HEMOTERAPIJU.U PITANJU JE OSOBA OD 28 GODINA,JAKE KONSTITUCIJE ,KOJA DO SADA NIJE OZBILJNIJE BOLOVALA NITI IMALA DRUGE OPERACIJE.

MOLIMO DA NAM SE JAVE OSOBE ,KOJE SU IMALE ISKUSTVO LECENJEM HEMOTERAPIJOM ILI NEKIM OD OBLIKA ALTERNATIVNOG LEČENJA.BILI BISMO ZAHVALNI I NA KRATKOM KOMENTARU,ALI BI VIŠE VOLELI DA NEKO LIČNO STUPI U KONTAKT SA NAMA.

MOLIMO VAS DA OSTAVITE VAŠ E-MAIL

UNAPRED ZAHVALNI BOJAN I DRAGANA
ANAANAANA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 15, 2006 8:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

tumor testisa

Post od ANAANAANA »

Pozdrav.

Moj bivsi suprug je pre ravno skoro 8 godina operisao tumor testisa, uspesno, doduse, nije isao na hemioterpiju, odstranili su mu jedan testis i limfne zlezde u donjem trbuhu, i na svim kontrolnim pregledima je sve bilo u redu, posto nije bilo nikakvih metastaza. Kako sam se i kasnije informisala, to je vrsta raka koja se javlja uglavnom kod mladih ljudi, (do 30 i nesto godina, on je imao 27 kada mu se to dogodilo) i ta vrsta se uspesno leci. Moram da napomenem da u njegovom slucaju, nekim cudom nije bila potrebna hemioterapija nakon operacije, a limfne zlezde u donjem delu trbuha koje su bile uvecane su mu odstranili.

Imam informaciju o nekoliko ljudi koji su imali istu vrstu raka (veoma je bitno koja je vrsta) i izvukli su se i normalno funkcionisu vec godinama, a oni kojima nisu osteceni odredjeni centri imaju i potomstvo.

Pozdrav
Odgovori