TERAPIJA SA LASEROM.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 1:24 am

TERAPIJA SA LASEROM.

Post od Jani »

Pozdrav svima iz Slovenije! Čitam vaš forum o raku i vidim, da imate onkološki pacienti jednake probleme kao kod nas u Sloveniji. Posle operacije, kemoterapije i radioterapije pacienti si prepušteni sami sebi, kako se ko snalazi. Ali znam za jednog doktora u Ljubljani, koji uspješno ljeći neke oblike raka sa laserskim žarčenjem krvi i visokim dozama C-vitamina, koje daje intravenski. Tu metodu je preneo iz SAD. Ako nekog od vas zanima ta terapija, može mi pisati, pa ču mu dati kontaktne podatke o tom doktoru.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Re: TERAPIJA SA LASEROM.

Post od aa aca »

Има ли неки сајт?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Jani
Novi član
Novi član

Post od Jani »

Kolkiko znam ima sajt www.synemed.si, ali ga baš ovih dana nešto preuredjuju, pa nisam siguran, dali se otvara. J.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Jani
Novi član
Novi član

Post od Jani »

Pozdrav! Posle dužeg vremena opet se javljam u vezi terapije sa Laserom. Čuo sam, da su počeli ljećit odredjene vrste raka (gliom, adenokarcinom pankreasa, MC karcinom pljuča, adenokarcinom mlječne žljezde, limfom i još nekih) sa laserom u kombinaciji sa Hypericinom, koji je prirodni sastojak biljke Hypericum Perforatum. Ako neko želi detaljne informacije, može pisati na [email protected]
Odgovori