Stvarno mi treba pomoc ,po peti put postavljm temu.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
danina11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 1:20 am

Stvarno mi treba pomoc ,po peti put postavljm temu.

Post od danina11 »

Stvarno mi treba neka alternativa,jer su babu poslali kuci da umre i da je kljukamo trodonima.Zavrsila sam na psihoterapiji zbog toga,smrsala ko zna koliko...jednostavno nisam u stanju da samo odustanem,a ne zelim ni da upropastim svoje zdravlje zbog toga.
Tumor abdominis C76.2
Anaemia sideropenica D50 Infectio tracti urinarii N 39.0
St.post.op neo coli a.a II
CMP ath chr comp.(I25.5)
MDCT pregled abdomena i male karlice sa iv.Aplikacijom kontrasta-Nema pleuralnih izliva.Bazalni delovi pluca su bez nodularnih i infiltriranih promena.Nema slobodne tecnosti u abdomenu.Jetra je normalne velicine,homogenog parenhima bez holestaze i fokalnih promena.Zucna kesa je normalnog izgleda.Pankreas je normalne velicine,homogeno se imbibira kontrastom.Slezina je normalne velicine,parenhim homogen.Desno anus praeter.Nadbubrezne zlezde nisu uvecane.Bubrezi su normalne velicine i ocuvane funkcije.Desni bubreg je ptotican ,u njemu su ciste 15 i 27 mm velicine.U retroperitoneumu se ne vide znacajo uvecane lgl.Od donjeg pola levog bubrega pa nanize do male karlice promene dimenzija 15x9cm najvise lici na konglomerat neispunjenih crevnih vijuga ili na tumor izgleda multilokularne ciste.Unutar promena nema kontrasta datog per os ali ima mehurica vazduha-mozda inkarcerirana unutrasnja hernija.M.besika je uniformne debljine zida.Kostane strukture su degenerativno izmenjene.
Rtg srca i pluca parahilarno i hiloapikalno kao i hilobazalno obostrano peribronchitis chronica.Nekoliko pegastih senki u levom plucnom vrhu.levi kf sinus je adherentan.Desno nema pleuralnog izliva.Srcana senka izgleda cor pulmonum.
CEA35.51.

OVO JE DIJAGNOZA.
Jako je smrsala i imunitet joj je uzasan.Pre dve godine je radjena operacija karcinoma debelog creva.
Evo sta je uradjeno:Laporotomia explorativa.Adjesiolys intestini completa.Nemam pojma sta to znaci...uradjena joj je trajna kolostoma.
Makroskopsi nalaz:crevno segment duzine 600mm.Na 60mm od jednog resekcionog ruba nalazi se ulcero vegetantna tumorolika formacija duzine 45mm koja zahvata celu cirkunferenciju creva uz opstrukciju u tom delu.Distalno od tumora crevni segment izrazito distenziran.Na preseku tumor zahvata sve slojeve zida creva sa probojem u okolno tkivo.
PH dijagnoza uzetih 13 cvorova...adenocarcinoma infiltrativum intestini crassi in stadio B Dukes B2 (GINGI pTNM:T3NOMx Stage IIA
Mikroskopsim pregledom nadjeno je 13 limfnih cvorova najveceg dijametra 0.2 do 5 mm .Ivice resekcije slobodne.
E SAD MENE ZANIMA KOJU ALTERNATIVU DA PROBAM?
Ja bix sa sodom jer mi deluje nekako najprimamljivije,ili sa sirom i lanenim uljem....
ali ne znam gde da nadjem sodu bez aluminijuma?
Imunitet joj dizem sokovima od grejfruta,limuna i pomorandze.
Izbacila sam so i ubacila morsku umesto nje...
Vodu bix da destilujem ali ne znam kako?
Da li da joj dajem kostice citrusa koje mi ostaju nakon cedjena,recimo samlevene u starom mlinu za kafu?
Secer sam takodje izbacila.hleb sam uvela crni...
Ona ima samo bolove u levoj nozi,novagetol inekcije joj pomazu tipa drze je cak i po dva dana.Prvi neizdrzivi bol je imala pre dva dana...nema mucnine,povracanje,proliv je imala ali mislim da je od ovih sokova koje cedim jer ubacujem u njih i vitam c u prahu od 1000 mg.
GDE DA NADJEM SODU BEZ ALUMINIJUMA???
I na cemu da joj przim hranu ili dinstam,na kom ulju?
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Re: Stvarno mi treba pomoc ,po peti put postavljm temu.

Post od Bojana2311 »

Dok ti se ne javi neko strucan, evo par laickih i nestrucnih, ali ljudskih saveta. Pusti soda bikarbonu. Baki jacaj imunitet, mnogo vitamina C, mnogo svezeg povrca, pravi joj sokice od cedjene narandze i sargarepe, pametno je sto si izbacila sve belo ( brasno, secer, so, i mlecne proizvode izbaci ), sto manje mesa, i ako pravis neka bude samo na vodi. Voda mislim da je ok ako kupis flasiranu, na toj vodi joj i kuvaj...to je nesto sto sam ja nasla na netu, dok mi je bilo interesantno, a sto ima smisla i nisu sarene laze...soda bikarbona bez aluminijuma meni licno ne uliva poverenje, a kod nas i ne moze da se nadje..
Ima puno prirodnih preparata koji su dostupni i nisu skupi, preparati primed su dobri, ukucaj u gugl i izlistace ti celu listu...
Dobre su i kostice kajsije, njih imas u prodavnici zdrave hrane, dobra je i sitaki gljiva, od nje moze da se pravi caj, to isto preporucuju kao prirodni lek protiv kancera..Izbegavaj secer, celije raka ga vole..
Najvaznije je da budes pozitivna, i bori se zajedno sa bakom, ako se setim jos necega, napisacu..
Veliki pozdrav!
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

Hvala ti puno na odgovoru.
Skontala sam i ja da je nema,a gledala sam hemijski sastav i ne vidim da u njemu ima aluminijuma,a imala sam puno hemije na faksu ,toliko se razumem.
Ali ajde...
Za secer znam i ja da hrani celije raka,ali doktorka mi rekla dajte joj sta god hoce da jede,mislim se u sebi pa da naravno neces ti gledati nekoga koga volis kako se raspada...
Videcu nesto da iskombinujem...valjda ce se jos neko javiti.
Hvala ti jos jednom.
brach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2012 11:08 pm

Post od brach »

danina, voda kada se kuva postane jako kisela, zato je i sva kuvana hrana kiselotvorna.

Dovoljno je da pije Prolom i Odmenjsku vodu, mada moze i bilo koja druga flasirana, samo gledaj da nema previse nitrata. Prolom je jako pitka i pice je sigurno vise nego neku drugu, a Odmenjska je svakako cista, pa je odlicna za kuvanje, ali je nekako teza za pice.

I savetujem... pusti sodu bikarbonu, lepo si pocela sa svim ostalim. Ako hoces, mozes 15 dana ujutru po pola kasicice sode bikarbone + jedan cedjen limun (vodi racuna, reakcija je velika pena), pa kada se to splasne, dodas jos 1dl vode. Posle 15 dana ukini sodu bikarbonu i vise nema potrebe za tim, samo neka nastavi po jedan limun sa vodom ujutru.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

danina11,
потребна је исхрана као у случају кандиде. Шећер не храни ћелије тумора него кандиду и због тога није добар. То су истраживања која фармакомафија покушава да сакрије.

Мислим да се сода бикарбона конзумира само код тумора једњака, желуца и црева.

О детаљима улоге кандиде код тумора, као и о примени соде бикарбоне у лечењу, најбоље проучи истраживања доктора Симонцинија:
- http://www.curenaturalicancro.com/

Биће ти веома корисна књига "Алкализуј се или умри":
- http://www.esotheria.com/telesni-hram/3 ... ili-umrite

Ево ти и једне дијете за елиминацију кандиде:
- http://istineilaziohrani.blogspot.com/2 ... -doba.html

Витамин Б17 најбоље да уноси преко уља од језгра кошчице кајсије. Само језгро има мало витамина Б17 па га много треба појести. Због тога је боље уље.

Не знам да ли да пробаш са апотекарским (медицинским) петролејом. Неки су на форуму сведочили да их је спасао.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

tumori vole secer, a ne kandida, kako znam?
pogledajte samo hiljade i hiljade aparata u svetu koji sluze za dijagnostifikovanje karcinoma: pet, pet/ct i pet/mri aparate, u sebi sadrze izotop fluora koji je radioaktivan i glukozu, kada tumor usvoji glukozu usvaja i izotop fluora i to sve postaje vidljivo...
znaci: da je istina ovo sto aca spominje videla bi se samo kandida, a ne tumori, a to nije tacno...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Slavko_slavko napisao:...znaci: da je istina ovo sto aca spominje videla bi se samo kandida, a ne tumori, a to nije tacno...
Да ли си ти имао физику у средњој школи? А логику? Ево кандида само чека да је фотографишу и већ се насмешила и каже: "зејтин".

На местима туморског ткива велика је концентрација кандиде. Батице, то се не може разликовати. Али када се извади и анализира, онда се долази до другог закључка. Наравно те закључке можеш да добијеш само преко везе, јер ће у противном извор информација да настрада од фармакомафије.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

to su nagadjanja, i opet tvrdnja samo jednog jedinog kvazilekara...
ne razumem samo kako to da na svetu postoji samo jedan pametan "dr"... :roll:
e, zato tu onda ulece kompjuterizovana tomografija ili magnetna rezonanca koja u odredjenom preseku tacno pokaze anatomsko stanje tkiva a pet fiziolosko, odnosno: vidi se kako tumor izgleda a unutar njega aktivnost celija...
a od preko veze dobijas informaciju od "strucnjaka" koji su zavrsili fakultet posle 12 godina studiranja i koji mogu jedino da se probiju na taj nacin... :roll:
danina11
Novi član
Novi član

Post od danina11 »

Plasim se petroleja jer ne znam kako bi ga podnela...posto je vec imala operaciju karcinoma.
Je l mogu da probam sa ovom obicnom sodom?Uzela sam i neke tablete soda bikarbone...
Mora i krvna slika da joj se popravi tako da ne mogu samo da je drzim na povrcu i vocu.
Hvala vam svima na odgovorima...
jos nesto kakvo ulje tacno da kupim,jer moram da joj barim krompir,pilece belo,malo supice ...posle toga joj dam limun vodu.
Uzela sam med,ali ne znam da li je dobar jer mi deluje nekako secerasto...
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član

Post od Bojana2311 »

Sumski med je dobar i za imunitet i za krvnu sliku, ja to dajem sinu da mu poboljsam gvozdje...isto tako i sirup od korpive, koji nema secer u sastavu... za ulje preporucuju maslinovo, ali se jos raspitaj..
Posto moj sin ne sme da jede meso, i nama je tesko da mu podignemo krvnu sliku, ali nije nemoguce samo sa vocem i povrcem, veruj mi. Isto tako, cinjenica je da je njen organizam vec nacet od kancera, i da joj trebaju vece doze svega da bi se pidogla krvna slika..kazu ljudi da je dobro konjsko meso za krvnu sliku, isto tako mozes da joj das i ribu..
Sad sam se setila, daj joj i maticni mlec i propolis, to je isto jako dobro za imunitet..
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član

Post od Bojana2311 »

Izvinjavam se zbog gresaka u kucanju, vecito radim sto stvari odjednom, i negde zurim :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Slavko_slavko,
хајде молим те да више не расправљамо о томе. Прилично добро познајем шта се може видети на тим силним уређајима. Они имају намену да докажу оно шта систем жели. Немају примену у истраживачке сврхе јер су непоуздани.

Врљаш се речима и повезујеш неповезиве ствари. То што сам ја био отворен и писао много личних ствари о себи, теби не даје право да их исмеваш и злоупотребљаваш.

Ти причај своју причу, а ја ћу своју. Нека читаоци од тога узму шта желе.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

upravo su ti uredjaji spasili na stotine hiljada zivota sirom sveta, ukljucujuci i moj, samo u poslednjih par godina, i ne, ne moze da prikaze sta sistem zeli...
posto ja ne znam, objasnite mi kako su nepouzdani, sta ih to cini nepouzdanim?
mozda su ti silni profesori u kamenici koji vaze za opasne strucnjake samo marionetice koje pokrece sistem i preko telefona im diktira sta treba da ispisu na izvestaju? :oops:
zasto sad govoris o sebi?
ima ljudi sa ovog foruma sa kojima imam vise nego prijateljski odnos, koje poznajem dugo i ne samo njih nego i clanove njihove porodice...na forumu sam daleko duze od vas, svaka moja poruka je imala smisao, narocito kada sam pisao dan posle terapija...
Odgovori