Postovani,
moj verenik je pre 10ak dana dobio visoku tempreaturu koju i dalje ima svaki dan - i do 39.9
nekoliko dana smo se lecili kuci, medjutim stanje mu je bivalo sve gore i zavrsio je pre 4 dana u bolnici.
od pocetka ima povremeno jake bolove u predelu zeludca, muka mu je kad pije i vodu i povracao je prvih nekoliko dana. stolicu je imao samo jednom u 2 nedelje. jako se znoji i to nocu po 3 ili 4 puta i bude sav mokar da mora da se presvlaci. od pocetka mu je otecena jedna limfna zlezda na vratu i kaze da ga ne boli. svaki dan dobija injekciju protiv tempreature u bolnici cim mu skoci.
nalazi do sada zbunjuju doktore na infektivnom jer su ga tu poslali i do sada nisu mogli da nam daju nikakvu dijagnozu, jer sve sto su mislili nije, a on se ne oseca nista bolje, cak sam danas primetila zutilo koze i zenica. mokraca mu je vec 5 dana veoma tamna. ultrazvuk pokazuje uvecanje slezine, i zadebljanje zucnih kanala koje ce da podrobnije ispitaju sledece nedelje. od kad je u bolnici izbacuje gust slajm pomesan sa krvlju nekad, krvari mu nos. dobio je neki kao osip po butinama koji ga jako svrbi.
lekari su rekli da ce mu danas snimati limfne zlezde i vrat ali nisu to obavili.
recite mi molim vas da li sam ja paranoicna, ili ovi simptomi mogu da ukazuju na limfom, jako se plasim i ne zelim da gubimo vreme. on nema ni 30 godina.
nadam se da ce mi neko dati neki odgovor, hvala!