SEGIDRIN
Re: SEGIDRIN
Postovani, nova sam na forumu i trazim segidrin za moju majku koja boluje od karcinoma dojke. Znate li mozda gde mogu da pronadjem lek u Beogradu?
Ako iko ima ikakvu informaciju, molim vas, posaljite mi u PP.
Unapred hvala!
Ako iko ima ikakvu informaciju, molim vas, posaljite mi u PP.
Unapred hvala!
Ostalo mi je dvadesetak tableta Segydrina ako je neko zainteresovan...
Mozda nekome pomogne,a kod mene stoji...
Mozda nekome pomogne,a kod mene stoji...

Ako neko ima kontakt ustanove / prodavnice u Beogradu za kupovinu Sehidrina, neka posalje sms na 064 285 44 99
Hvala unapred!
Hvala unapred!
Molim nekog da mi da neku informaciju gde ili kod koga mogu da kupim segidrin. Vrlo je hitno i molim svakog ko ima neku informaciju da mi posalje na mejl [email protected] ili pp... Hvala unapred.
Ili neka ostavi poruku na forumu pa da lepo svi vide gde moze da se kupi. I manite me 'ne zelim da reklamiram'.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 03, 2012 1:02 am
I meni treba ova informacija hvala unapred...trshaaa napisao:Molim nekog da mi da neku informaciju gde ili kod koga mogu da kupim segidrin. Vrlo je hitno i molim svakog ko ima neku informaciju da mi posalje na mejl [email protected] ili pp... Hvala unapred.
...Ja sam uspeo da nabavim ovaj lek ( iz Rusije ) ali tata ne moze da ga koristi. Tako da ako neko zeli mogu mu prodati ove koje ja imam , da ne morate nalaziti nekog tamo da Vam donosi... Pozdrav svima i nadam se da ce neko moci da koristi ovaj lek i da ce mu pomoci...
([email protected])
([email protected])
Ukoliko i dalje treba nekome ovaj lek i ja ga imam, pa mu takodje mogu prodati. Kupljen je takodje u Rusiji. Kod mene stoje bezveze, a racunam ako nekome moze pomoci bolje da ih dam, nego da ih niko ne koristi.
Evo email [email protected], pa me slobodno kontaktirajte, i nadam se da ce nekome pomoci...
Pozdrav
Evo email [email protected], pa me slobodno kontaktirajte, i nadam se da ce nekome pomoci...
Pozdrav
Ako neko ima informaciju gde u Beogradu mogu da kupim segidrin, neka mi se javi ovde na pp ili na mail [email protected]
Hvala unapred !
Hvala unapred !
Da li da prestanemo sa uzimanjem Ecomer-a kada krenemo sa Segidrinom ?
Imam jednu celu i jednu kutiju kojoj nedostaju tri tablete, posto je mama nazalost preminula. Ako nekom treba, neka se javi u PP.
Pozdrav svima
Pozdrav svima
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 7:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prodajem 1 kutiju Segidrina. Pakovanje je 50 tableta od 60 mg. Lek je nabavljen iz Rusije ali dok je stigao mama je dobila metastaze na jetri i nije smela da ga koristi.
Pored toga prodala bih i prirodne preparate GA-40 i Fotostim po ceni koju sam platila u Rusiji jer su, nazalost, stigli prekasno.
Ko je zainteresovan neka posalje PP
Pored toga prodala bih i prirodne preparate GA-40 i Fotostim po ceni koju sam platila u Rusiji jer su, nazalost, stigli prekasno.
Ko je zainteresovan neka posalje PP
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 09, 2013 3:54 pm
Imam 2 neotvorene kutije "Segidrina". Lek je narucen iz Rusije, ali dok je stigao je nazalost bilo kasno. Ako nekome treba neka me kontaktira u privatnoj poruci.
Da li neko zna da li pacijent sa tumorom na jetri sme da koristi segidrin? Svaka informacija je dobro dosla..
Molim sve koji imaju Segidrin, ili bar znaju kako se može nabaviti, da mi se jave.
Hitno je!
Stanka Lazarević 0642299089
Hitno je!
Stanka Lazarević 0642299089