Molim Vas da mi kazete, ukoliko znate, gdje se sve moze uraditi scintigrafija i gdje se najkrace ceka. Do sad sam nasao da moze na VMA i u nekom medicinskom centru na Zlatiboru. Od privatnih klinika kazu da moze u "Medica nucleare" ali nisam uspjeo da pronadjem njihov sajt. Nikoga od njih ne mogu da kontaktiram sada jer je kasno, pozvacu ih sutra. Da li mozda moze da se uradi u KBC Bezanijska kosa?
Hvala unaprijed, pozdrav.
Scintigrafija skeleta gde se moze uraditi?
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Scintigrafija skeleta gde se moze uraditi?
ako mozete na vma onda tamo i radite, ipak je to nas najbolji centar medicine, imaju veoma dobre strucnjake...
vi biste to radili bez uputa, "privatno"?
vi biste to radili bez uputa, "privatno"?
Moj otac ima uput za KBC Srbije (mislim) ali se tu ceka od mjesec dana do tri mjeseca. Radili bismo kako god, samo da je sto prije.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ima na google-u nekoliko sajtova ka privatnim ordinacijama gde se rade ovakvi pregledi, cena je oko 9500, nije malo nikako...glupo je sto se ceka jer je kod onkoloskih pacijenata vreme presudno...
ako je vec hitno onda sutra kontaktirajte te ordinacije, pa na pregled...sad videh da imaju scintigram i u kbc zvezdara ali ne znam kako se moze obaviti pregled...

ako je vec hitno onda sutra kontaktirajte te ordinacije, pa na pregled...sad videh da imaju scintigram i u kbc zvezdara ali ne znam kako se moze obaviti pregled...
Kako je moguce da ima u KBC Zvezdara, kad je mog oca upoutio urolog iz te institucije?!?! Da li je moguce da on ne zna da oni imaju scintagram? 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 11, 2011 1:42 pm
Moja mama je radila scintigrafiju u Cigoti na Zlatiboru, nisam sigurna koliko je cekala, mozda oko mesec dana. Ali, ne bih vam preporucila da je tamo radite. Njoj su rekli da nema metastaza na kostima, a kad je uradjeno snimanje magnetnom rezonancom, imala je mnogo velikih metastaza na karlici, kao i patoloske frakure pubicne i sedalne kosti. Tako da smo mi zbog scintigrafije samo izgubili dragoceno vreme.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Klinicki centar Srbije i VMA u Beogradu.