Rak metastazirao, terapija navodno nije moguća, ima li leka?

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Krokus21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 16, 2016 3:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Rak metastazirao, terapija navodno nije moguća, ima li leka?

Post od Krokus21 »

Molim vas za iskren savet. Imam prijatelja koji određeno vreme ima rak debelog creva. Imao je hemoterapije i operaciju, pa mu je nakon toga bilo puno bolje. Odjednom , nakon mesec dana mu se stanje pogoršava i lekari prepisuju novu hemoterapiju, koja međutim nema efekta jer koliko sam shvatio rak je metastazirao na jetru. Prepisana mu je nova, kvalitetnija terapija Folxiri + Avastin jer prethodna terapija (Folfx4) nije dala efekta i oštetila je jetru i rak je metastazirao. Sada je koliko čujem stanje pogoršano i lekari su rekli da je telo slabo da primi dalju terapiju i kaže da je u veoma lošem stanju. Koliko sam shvatio, to je 4. stadijum. Molim vas, ako imate nekih informacija, da li postoji nešto što bi moglo da se uradi da se spreči širenje bolesti, da se nečim izleči, neka namirnica, lek, da li lekari možda greše, jer meni je nemoguće da se stanje odjednom toliko pogorša.
Unapred zahvalan!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Rak metastazirao, terapija navodno nije moguća, ima li leka?

Post od aaaca »

Бојим се да је мало касно. Лекари су му упропастили цео имуни систем а сада и јетру. Иначе ја још увек нисам видео особу која се излечила од рака званичном медицином.

Колико ми је познато једино може одмах да покуша са терапијом петролејом за осветљење и препаратом који се прави од змијског грожђа, бурике. То је оно што сам се уверио да делује. Ако те занимају детаљи јави. Да ли ће њему помоћи у таквом стадијуму, не знам.
Odgovori