da se i ja prikljucim ovoj temi. Moj otac je prosle godine u maju operisao rak debelog creva, metastaze je tada imao i na jetri, koja je takodje operisana. Nakon toga je krenuo s hemoterapijama i pocetkom oktobra prosle godine je ponovo imao manji hirurski zahtev na jetri. Nakon toga je poceo da se polako oporavlja, cak mu je i tumor marker bio poboljsan. U maju ove godine (2011) poceo je da oseca nesnosne bolove celog organizma (noge su pocele da mu trnu, imao je osecaj kao da ga bodu nozevima), nakon pregleda lekara konstatovano je da mu se rak vratio na debelom crevu i ponovo jetri. Operisan je ponovu pre par dana, ugradjena mu je kesa. Lekari su rekli (mada nisu bas sigurni) da mu je tumor krenuo na besiku, bubreg i noge

Molim vas pomozite, da li je neko imao, cuo i sl slicno iskustvo? Ocajna sam, ne znam sta da preduzmem. Pokusavam da nadjen neki nacin da spasem svog oca.
Inace, on je potpuno promenio nacin iskhrane, apsolutno zdrava hrana kako se preporucuje za ljude obolela od raka. Iskreno se molim da se desi cudo koje ce mom ocu pomoci.
Unapred hvala puno na pomoci i korisnim savetima,