Pozdrav,imam pitanje o kojem razmisljam vec neko vreme,trebalo bi da odem da radim na prekookeanski brod.
E sad kopka me da li treba da se vakcinisem,posto se vecina ljudi vakcinise protiv zute groznice,hepatitisa i slicno a ja sam kao dete bolovao od leukemije i izlecio se..sad ne znam ni sam da li bi trebalo i da se vakcinisem,posto posle bolesti nisam smeo da se vakcinisem,mada sam se nedavno vakcinisao tetanusom jer sam imao neku povredu na poslu,
i da li je pametno da spominjem doktoru na lekarskom pregledu za brod,da sam bolovao,zato sto ako kazem mozda bi me odbili ili bi me kompanija uzela u razmatranje...ovako sam potpuno zdrav i imam dobar imunitet i sto se kaze nisam malokrvan...
Rad na brodu i leukemija...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Rad na brodu i leukemija...
Пошто си један од ретких који је извукао живу главу од леукемије, мој савет ти је да не ризукујеш са послом на таквом једном месту. Бићеш изложен великом стресу и лошим условима живота и питање је шта ће из тога изаћи.
Што се тиче вакцинације мислим да имаш неке обавезне вакцине које мораш да примиш али нисам сигуран.
Што се тиче вакцинације мислим да имаш неке обавезне вакцине које мораш да примиш али нисам сигуран.
Re: Rad na brodu i leukemija...
Leukemija kod dece nije toliko retko izleciva, tako da nije on toliki izuzetak.
Najbolje bi bilo da konsultujes hematologa. Ako mozes pocni kod onog koji te je lecio, ako je u penziji vidi ko ga je nasledio, pocni od njih, ako ti ta prica nije dostupna idi kod adultnog hematologa na konsultaciju.
Najbolje bi bilo da konsultujes hematologa. Ako mozes pocni kod onog koji te je lecio, ako je u penziji vidi ko ga je nasledio, pocni od njih, ako ti ta prica nije dostupna idi kod adultnog hematologa na konsultaciju.