RAAX11

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jadros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 9:58 pm

RAAX11

Post od jadros »

Da li je neko cuo nesto o preparatu RAAX11 koji je na bazi Agaricus gljivama
kiki222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:48 pm

Post od kiki222 »

ne nisam cula.A sta kazu znas li bar nesto o tome pa da probamo da kopamo...sto da ne???Makar neku informaciju ako imas?
jadros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 9:58 pm

Post od jadros »

Pa ovako. Ne znam puno ali nude mi neki preparat na bazi gljivama. On bi trebao da bude iz Kine i dobijen izdvajanjem polisaharida iz gljiva koji imaju najveci antikancer ucinak. Medju njima su gljive Agaricus, Ganoderma, Lentinua. Posto za ovaj preparat traze 100 eur trazio sam na internetu nesto o ovim gljivama. Istina je da ove gljive imaju antikancer dejstvo ali ne znam koliko bi to bilo uspesno. A ovaj RAAX11 sam slucajno video na internet sajtu
http://agaricus.net/cancer/breast.html i mnogo bi mi pomoglo ako neko je nesto cuo o ovome
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Ukucaj raax11 na netu imas puno sajtova ,na engleskom.Pominje se i zeolit i gljiva iz Brazila.Inace kod nas imas genodemu lucidum u obliku caja ,kao raishi se prodaje u biospajzu.Kosta oko 600din.doza kod obolelih od karcinoma ,paket traje 3 dana.Imas i preparat Immune Renew,oko 2.200. din. i sadrzi 8 gljiva i traje mesec dana,zavisi koliko uzimas.
Sve su to preparati na bazi gljiva ,koji su dobri za jacanje imuniteta ,narocito kod obolelih od karcinoma.Ima i preparat,nov na nasem trzistu od cordicepsa.
Sada koliko kome pomaze,to je individualno,ali sigurno je dobro dizati imunitet.
Pozz. :D
Odgovori