Prodajem vakcinu CIMAVAX EFG
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 13, 2013 9:30 pm
Prodajem vakcinu CIMAVAX EFG
Prodajem 5 doza vakcine CIMAVAX EFG (20 vakcina i 20 rastvora). Rok trajanja do novembra 2013. Dobio sam ih od Jelene Zivojinovic. Nazalost, moj otac nije stigao da in primi. Kontakt tel: 0659929599 - Nikola.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 16, 2007 10:37 am
Re: Prodajem vakcinu CIMAVAX EFG
Zalosno zbog vaseg oca...ali, ako ste ih dobili, zasto ih nekom ne poklonite? Nema se para a nekome bi mozda znacile!
Pozdrav
Pozdrav
Jer ih je covek debelo platio..
Trzisna cena im je bila pre 2god oko 6000e..sada su skocile na 8000e..20 vakcina
Ako se ne varam,varijacije su u pitanju..
Postalo je jako skupo biti bolestan,imati tumor..
Ljudi podizu kredite da bi je kupili,a dok ona dodje sa Kube,posto je i ovi nasi nabavljaju na taj nacin,prodje vreme i covek ode na onaj svet...
Ona ima efekat samo ako pacijent nema metastazu.
Trzisna cena im je bila pre 2god oko 6000e..sada su skocile na 8000e..20 vakcina
Ako se ne varam,varijacije su u pitanju..
Postalo je jako skupo biti bolestan,imati tumor..
Ljudi podizu kredite da bi je kupili,a dok ona dodje sa Kube,posto je i ovi nasi nabavljaju na taj nacin,prodje vreme i covek ode na onaj svet...
Ona ima efekat samo ako pacijent nema metastazu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 28, 2015 2:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Nakon smrti supruga ostale su vakcine cimavax efg 24 kom.S obzirom da smo se zadužili radi nabavke istih moram da ih prodam.Svi koji su zainteresovani mogu me kontaktirati ili ostaviti poruku.
Svima koji se bore sa karcinomom želim da ta borba bude uspešna.Mi smo izgubili nakon nepunih godinu dana.
Svima koji se bore sa karcinomom želim da ta borba bude uspešna.Mi smo izgubili nakon nepunih godinu dana.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 31, 2016 5:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
posedujem 5 doza CIMAVAX EGF vakcine kao i interferon alfa i hebetrans vakcine,vakcine sam lično nabavio na kubi u bolnici La Pradera tako da posedujem i račun o kupljeno vakcini.Primenu same vakcine imam lepo objašnjenju na snimku sa kubanskim lekarima,interferon alfa kao i hebetrans su vakcine koje se daju u slučaju jačih metastaza na jetri i služe za njenu brzu i bolju regeneraciju.
Dušan
0637232811
Dušan
0637232811