PRODAJEM KUBANSKU CINEVAX EFG VAKCINU

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kik20rest1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 5:03 pm

PRODAJEM KUBANSKU CINEVAX EFG VAKCINU

Post od kik20rest1 »

Moja sestra je nazalost nedavno preminula od teskog oblika raka bronhija i traheja. Kako se davljenik hvata i za slamku, u nadi da ce da joj pomogne nabavili smo preko ovlascene agencije na Kubi, vakcinu Cinevax efg koja se nazalost u njenom slucaju nije pokazala delotvornom ili je primljena prekasno. Posedujem preostalih 12 vakcina i 12 rastvora, ukupno 24 ampule, koje bih zelela da prodam i tako vratimo dugove u koje smo zapali tokom njenog lecenja. Vakcina traje do novembra. O kupovini vakcine posedujemo svu potrebnu dokumentaciju kao i dokaz o uplati. Mi smo 20 kompleta platili oko 8000 eura, a ovih preostalih 12 prodajemo za 3000 eura. Za sve potrebne informacije kontaktirajte me na mail [email protected]
kik20rest1
Novi član
Novi član

Re: PRODAJEM KUBANSKU CIMAVAX EFG VAKCINU

Post od kik20rest1 »

kik20rest1 napisao:Moja sestra je nazalost nedavno preminula od teskog oblika raka bronhija i traheja. Kako se davljenik hvata i za slamku, u nadi da ce da joj pomogne nabavili smo preko ovlascene agencije na Kubi, vakcinu Cinevax efg koja se nazalost u njenom slucaju nije pokazala delotvornom ili je primljena prekasno. Posedujem preostalih 12 vakcina i 12 rastvora, ukupno 24 ampule, koje bih zelela da prodam i tako vratimo dugove u koje smo zapali tokom njenog lecenja. Vakcina traje do novembra. O kupovini vakcine posedujemo svu potrebnu dokumentaciju kao i dokaz o uplati. Mi smo 20 kompleta platili oko 8000 eura, a ovih preostalih 12 prodajemo za 3000 eura. Za sve potrebne informacije kontaktirajte me na mail [email protected]
kik20rest1
Novi član
Novi član

Re: PRODAJEM KUBANSKU CIMAVAX EFG VAKCINU

Post od kik20rest1 »

kik20rest1 napisao:Moja sestra je nazalost nedavno preminula od teskog oblika raka bronhija i traheja. Kako se davljenik hvata i za slamku, u nadi da ce da joj pomogne nabavili smo preko ovlascene agencije na Kubi, vakcinu Cimavax efg koja se nazalost u njenom slucaju nije pokazala delotvornom ili je primljena prekasno. Posedujem preostalih 12 vakcina i 12 rastvora, ukupno 24 ampule, koje bih zelela da prodam i tako vratimo dugove u koje smo zapali tokom njenog lecenja. Vakcina traje do novembra. O kupovini vakcine posedujemo svu potrebnu dokumentaciju kao i dokaz o uplati. Mi smo 20 kompleta platili oko 8000 eura, a ovih preostalih 12 prodajemo za 3000 eura. Za sve potrebne informacije kontaktirajte me na mail [email protected]
Odgovori