Zbog kancera materice N1G1 izvadjena je materica, ali posto je materica vadjena vaginalno jel se nije znala dijagnoza pre operacije, podvrgnuta sam zracenjima mesec dana sa cetiri punjenja. sad cak i posle dva meseca leukociti su mi totalno ispod minimuma.
Molim svakoga ko bilo sta zna o ovome da mi odgovori dali postoji nacin da se ovo stabilizuje.
Unapred zahvalna.
Problemi posle zracenja - pomoc
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 28, 2006 12:13 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jedna od kompilkacija zračne terapije je leukopenija(neutropenija),smanjen broj leukocita.Ako ide sa temperaturom, zove se febrilna neutropenija i jedno je od urgentnih stanja u onkologiji.
Savetujem ti da budeš u kućnim uslovima, bez mnogo kontakata sa okolinom( zbog mogućnosti infekcije), nema posebnog leka za podizanje broja leukocita(ima, zove se Neupogen ali se daje kod febrilne n. i u bolničkim uslovimaali tebi još nije potreban), oni će se spontano regenerisati.Pozz
Savetujem ti da budeš u kućnim uslovima, bez mnogo kontakata sa okolinom( zbog mogućnosti infekcije), nema posebnog leka za podizanje broja leukocita(ima, zove se Neupogen ali se daje kod febrilne n. i u bolničkim uslovimaali tebi još nije potreban), oni će se spontano regenerisati.Pozz