Primanje Iscador inekcija

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Primanje Iscador inekcija

Post od Dejanbg »

I ti crvenilo je alergijska reakcija, i osip, i svrab otok itd itd... Sve su to alergijske reakcije, a to o čemu ti pričaš se zove anafilaktički šok koja je najteža forma alergijske reakcije.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нема неке велике сврхе да разговарамо да ли је алергијска реакција само у случају када се лучи хистамин, а обично црвенило само реакција организма.

Поента је да не видех да је ико споменуо опасности које доноси давање инекција у кућним условима.
vlada79
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 27, 2012 1:16 pm

Post od vlada79 »

Iscador je predvidjen za davanje u kucnim uslovima,ali mislim da ti imas potrebu da isterujes mak na konac pa ga isteruj. Sad si ti strucniji i pametniji od svih.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Због тога што не знам састав дотичне супстанце, питао сам да ли је забележена алергијска реакција. Да си рекао да није и да нема шансе да се добије алергија, то би био одговор. Коментар да је инекција прављена да се даје у кућним условима нема благе везе са мозгом. Осим ако је у питању обичан чист физиолошки раствор на који је немогућа (или није забележена) алергијска реакција.
vlada79
Aktivan član
Aktivan član

Post od vlada79 »

Uh pametnice moja ,kako si ti to lepo objasnio,srce malo.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ма знам ја да ти мене волиш, само се претвараш.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Teorijski je moguća reakcija na maltene svaku supstancu... Međutim, zna se koji su alrgeni opasni i za koje reakcija spada u česte, ti se ne smeju davati u kućnim uslovima.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли то значи да у Искадор инекцијама нема тих алергена или није забележена алергијска реакција? Узгред, да ли пеницилински препарати спадају у опасне алергене?
vlada79
Aktivan član
Aktivan član

Post od vlada79 »

Sinovac,iscador je ekstrat imele,na prirodnoj bazi,vrlo je zanimljivo celo istrazivanje itd,proguglaj malo ako te vec interesuje ima vise vrsta,zavisno od tipa kancera i zavisno od koje vrste imele se pravi,po Svajcarskoj i Nemackoj se primenjuje dugi niz godina,jos od 1924 godine traju istrazivanja,pozitivni efekti itd...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

vlada79 napisao:Sinovac,iscador je ekstrat imele,na prirodnoj bazi,vrlo je zanimljivo celo istrazivanje itd,proguglaj malo ako te vec interesuje ima vise vrsta,zavisno od tipa kancera i zavisno od koje vrste imele se pravi,po Svajcarskoj i Nemackoj se primenjuje dugi niz godina,jos od 1924 godine traju istrazivanja,pozitivni efekti itd...
Стрикане, моје питање је било веома јасно. Зашто једноставно не кажеш да не знаш?

Има људи који су алергични на јагоде, кикирики, млеко, полен итд. Све су то природне ствари, стрикане
ssin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 12, 2013 9:09 am

Post od ssin »

Ljudi smirujte strasti pa da nastavimo s temom.
U Nemackoj i Austriji ova inekcija je cak preporucena od strane onkologa jer verovatno postoji tesnija saradnja zvanicne i alternativne medicine.

Cak su kod njih lekari koji se bave alternativom registrovani i trtirani od strane drzave da socijalna zastita nekad i u nekim slucajevima pokriva troskove alternative.

Doktorka iz hitne pomoci koja je na zalost posetila moju majku pre par noci mi je rekla da su ampule imele bile prepisane konzilijarno za kancer pankreasa kod nas.

Kontaktirao sam jednog od registrovanih austrijskih lekara koji je voljan da da uputstva, bez obaveze dolaska kod njega, i kaze da bi doziranje i primenu trebao da vrsi iskusni lekar.

Cenim vasa iskustva imisljenja ali bih bio rad da nadjem bilo koju privatnu ordinaciju koja bi kod nas primenila ovaj lek.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

ssin napisao:.......Cenim vasa iskustva imisljenja ali bih bio rad da nadjem bilo koju privatnu ordinaciju koja bi kod nas primenila ovaj lek.
Пробај да питаш др Поповића. Податке ћеш наћи на мом сајту њњњ.аца.рс под Линкови, Здравље, Дијагностика, ЕПТА систем.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

aa_aca napisao:Да ли то значи да у Искадор инекцијама нема тих алергена или није забележена алергијска реакција? Узгред, да ли пеницилински препарати спадају у опасне алергене?
Za iscador konkretne podatke ne znam, ali sam siguran da je zabeležena neka alergijska reakcija pošto je zabeležena za svaki preparat, što ne znači da automatski nije za kućnu upotrebu, tom logikom se ništa ne bi davalo u kući.
Da, penicilin spada u najopasnije alergene i daje se isključivo ambulantno (ne ralunajuči oralno uzimanje leka)
vlada79
Aktivan član
Aktivan član

Post od vlada79 »

Ma koje crne strasti,ja se zbog likova kao sto je Aca ne uzbudjujem.
Covek je prica za sebe........
Poslacu ti na pp kome da se javis da odes sa nalazima i ako zadovolji kriterijume dobices besplatno terapiju sa uputstvima,radi se o zvanicnoj ustanovi i doktoru,nikakva mesetarenja i slicno..
Pusti me Acine propagande molim te.

Pozdrav,
Vlada
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Уф, драго ми је што се неки не узбуђују због мене. Не бих то волео.
Odgovori