Prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Tatjana 76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 12:52 am

Prijatelji

Post od Tatjana 76 »

Pozdrav za sve.Predpostavljam da spavate,ali nema veze.Veceras imam veliku potrebu da napisem koju recenicu.....mada da budem iskrena mislim da ne mogu da pronadjem one prave.Procitala sam sve vase poruke,neke su me nasmejale,zbog nekih sam plakala,a zbog nekih se radovala.Iako vas ne poznajem svi ste mi dragi.U cetvrtak kad sam otisla u IORS na prijem,stalno mi se motalo po glavi mozda je tu i neko od vas i onda bih se osecala nekako sigurnije.Inace ja sam poslata kuci za vikend.Medjutim ciklus mi je poranio,verovano na nervnoj bazi tako da su me pomerili za cetvrtak.Idem nazad u sredu.Sad kad ovo napisah,osecam se puno lakse ni sama ne znam kako.Jos jednom veliki pozdrav.Zelim vam svima laku noc i lepe snove.
antonija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 7:55 am

Post od antonija »

Sto otvori istu temu?!
Tatjana 76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 12:52 am

Post od Tatjana 76 »

Pozdrav Antonija.Ne snalazim se bas najbolje sa ovom stvarcicom zato je i doslo do ove greske,pa otvorih novu temu.Mada sve lepo pise,ali ovih dana mi je koncentracija slaba strana.Izvinjavam se svim clanovima.Pozdrav
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od evo mene »

Tatjana,ne brini,samo nastavi pisati na ijateljima.Srećno.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Dragi moj narode! Evo,nisam izdrzao da ne svratim i da vas ne iscitam...Vidim ono sto sam zeleo da vidim...I dalje ste odvazni i hrabri...Neka Vam Praznik danasnji ulije dodatnu snagu i energiju...Volim vas puno.
Odgovori